Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitségért szeretnék hozzátok...

Segitségért szeretnék hozzátok fordulni.8 hónapja próbálkozunk a babával de eddig sikertelenül. Tudtok nekem valamit ajánlani pl teák, vitaminok, torna vagy más praktikákat? Orvosnál voltunk mindent rendben talált.

Figyelt kérdés
teherbeesés

2015. dec. 15. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

- aviva torna (hormontorna), termékenységi jóga

- családállítás

- egészséges életmód: heti 2-3x mozgás, fehér cukor, fehér liszt, krumpli, adalékanyagot tartalmazó ételek, italok kiiktatása

- palástfű tea

Mindezt saját tapasztalatból ajánlom. Sok sikert!

2015. dec. 16. 09:53
 12/16 anonim válasza:

Szia!

Mind a kettőtöknek meg kellene csinálni egy alapos tisztítókúrát, utána, ha már vitaminokban gondolkodtok, akkor csak minőségi természetes alapú vitaminokban gondolkodjatok. Ajánlani tudom Nektek a tőzegáfonyát, gránátalmát, fekete áfonyát, méhpempőt, mélytengeri halolajat, A-E vitamin, C-vitamin. Amennyiben kérdésed van, nagyon szívesen válaszolok.

2015. dec. 16. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Neten is tudsz rendelni. De ha van a környéketeken bio vagy valami egészség bolt akkor szerintem ott is kapsz :)
2015. dec. 16. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja bocsi barátcserjés voltam :)
2015. dec. 16. 18:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es ti mióta próbálkoztatok előtte mielőtt elkezdted ezeket használni??mennyi idő kellett hogy teherbeessèl ??
2015. dec. 24. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam a pcos és a pajzsmirigy alulműködés jóval korábban kiderült, különben nézhettem volna, ugyanis 1 évig nem volt menzeszem ciszták miatt, ez még 4 évvel a gyerekvállalás előtt volt. 1 év volt, mire újra megjött a diétával és a mozgással, aztán babatervezés előtt 4 hónappal megnézettem a hormonjaim, ott kiderült a pm-alulműködés, onnaól 4 hónap szigorú diéta, családállítás, aviva torna (utóbbit már évek óta csináltam), és az első hónapban megfogant a baba, amikor nem védekeztünk.
2015. dec. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!