Ha a barátom a csiklómra élvez és utána kinyal, attól lehetek terhes? 20 L
9es, én is ezen öklendeztem egy sort :D fene a gusztusát :S
kérdező, lehetsz terhes, de ha eleve nem is védekeztek, akkor oly mindegy...
Igen lehetsz terhes, ha az ujjával vagy a nyelvével bekerül a sperma.
Érdemes inkább úgy csinálnotok, hogy előbb ő kinyal, és utána a hasadra vagy a köldöködbe élvez, és onnan nyalja ki, és úgy csókolóztok. :)
Mi szoktuk így, mert egyáltalán nem rossz az ilyen fajta spermás játszadozás, mi is szeretjük. Barátnőmet is nagyon felizgatja amikor kinyalom a puncijából a spermámat. :) Miután beleélveztem, imádja ha ráülhet a számra, és így nyalom ki a punciját, és a spermámat. :) Utána hosszan szoktunk csókolózni még. Amikor meg a szájába élvezek, akkor sokszor csókolózunk utána közvetlenül úgy, hogy még nem nyeli le, és egymásnak párszor átadjuk a spermámat. :)
Kedves #16-os!
Attól hogy mi ezt szeretjük, nem kell neked is szeretni, nem kényszerítünk ilyesmire.
Én azt tartom betegesnek, aki olyan dolgokat olvasgat, és ráadásul még válaszol is rá, amitől hánynia kell. Miért kínzod magad? Kényszerítettek hogy elolvasd, vagy esetleg gyomorpanaszaid enyhítése miatt hánytatod magad? Ha viszont önszántadból olvasod és írod, akkor kissé mazochista jellemnek tűnsz nekem. :)
További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!