Milyet vegyek: terhességi gyorstesztet, vagy tesztcsíkot?
egyszer voltam itt nálunk az sztk-ban és majdnem elsírtam magam 18 évesen.. 2 órát vártam, a doki késett, meg sem vizsgált, mintha rühes lennék és nem akarna hozzám nyúlni, még meg sem kaptam a receptet, de már mondta, hogy "viszont látásra", egyszer nem nézett rám...
Nem akarom h mégegyszer megalázzon, lehetett akkor akármilyen szar napja..
Nekem ez 3x bevált,a kazettás pedig jó drága volt és nem mutattaki,amit a Lily már igen.Az egyik legolcsóbb!
Tesco,Rossman...
Igen jó bármelyik! Ha babás vagy, mindegy melyiket veszed. Nekem az első Lily volt, és mensi előtt jóval este kimutatta, na jó alig látható volt. Nekem a Lily csak azért nem tetszik, mert nincs olyan szépen elválasztva egymástól a két rész, kicsit becsapós lehet. A Medi-lab nekem másnap reggel jól kimutatta, jobban tetszett, bár azt én benzinkúton vettem. Drogériában sokféle kapható. A tesztcsík kicsit olcsóbb, hisz egyszerűbb kidolgozású, de végül is a célra jó. A kazettás tesztek 7-800-nál kezdődnek. Nem kell a legdrágábbat megvenned.
Egyébként ha az egyik doki nem tetszik az sztk-ban, el kell menni a másikhoz. Én is csináltam ilyet! Hasonló élményem volt, mint neked, aztán elmentem anyum orvosához, szintén sztk-s, és nagyon rendes volt, elmondott mindent, kíméletesen vizsgált meg. Nála is be kellett jelentkezni, de attól függetlenül sokat vártam. Ez a várakozás tényleg nagy hátránya az sztk-nak. Viszont ha már baba van, és esetleg többször kell menned, anyagilag már lehet, hogy nem lesz mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!