A feleségem nevében kérdeznék. Tegnap előtt teszteltünk a menstruációt követően két hét elteltével és halvány pozitív lett a teszt. Lehetséges hogy terhesség?
Fejlemény: Szombaton megjártuk az ügyeletet, a feleségem totál ideg volt mert 3 napja barnázik, kicsit mintha véres lett volna, ezért mondta hogy vigyem be. Mondtam neki hogy ha megvizsgálta az orvos, akkor mondja meg neki ha nincs semmi az UH-on akkor küldje el vérvételre, nézzék meg a HCG szintet a vérében. Nagy nehezen a bunkó doki felírta neki a vérvételt ma reggelre. Bemegyünk a laborba és az adminisztrációnál kérdezem a laboros fickót, hogy HCG szintet kell a doki szerint megállapítani, azonban mi magán úton egy progeszteron szint megállapítást is szeretnénk mert szükségesnek látjuk. Erre a másik bunkó "a progeszteron megállapítására minek van szükség, ha az orvos nem írta elő" Én erre azért mert én szeretném, és ki fogjuk fizetni. Hozzá teszem 3 ezer párszáz ft volt.
Délután mentem a leletért: HCG 5599 (a minimum határérték 10 :D) viszont a progeszteron 13 körüli, ami elég kevés kb 1/3-a a korai terhességnél minimum értéket figyelembe véve. Ma 18:00-ra megyünk a dokihoz (a magán orvos, aki a legnormálisabb). Hozzáteszem vasárnap reggel teszteltünk clearblue digitális teszttel és 2-3 hét fogamzásra pozitív lett, tehát erős pozitív.
Kérdésem még mindig az hogy szerintetek a ciszta csinál ilyet?
Igen a magán orvos vette észre a méhen kívüli terhességet, és ő is műtötte meg. Volt más magán orvos aki nem vette észre, és 29.-re hívta vissza. Nos ha ezt kivárjuk akkor a feleségem annyira vérezni kezd belül, hogy a következményekbe bele sem merek gondolni. A doki azt mondta hogy semmivel nem kevesebb az esélye annak hogy ezt követően teherbe essen. Most jövök én, hogy mellette álljak, és támogassam. Lesz ott baba, ennek bizonyítéka hogy most is megfogant, csak eltévedt kicsit, és rossz helyre tette le magát. Ettől szép az élet, hogy kiszámíthatatlan, és vannak olyan dolgok amiről nem tehetünk. De a fogantatás sem "csak" rajtunk múlik, sok mindennek össze kell jönnie. Ezt a napot senkinek nem kívánom, de túl vagyunk rajta hála Istennek, és vissza nem nézünk csak előre.
A feleségem nevében is köszönöm a válaszokat, és jó egészséget kívánok mindenkinek, aki itt gondolt ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!