A feleségem nevében kérdeznék. Tegnap előtt teszteltünk a menstruációt követően két hét elteltével és halvány pozitív lett a teszt. Lehetséges hogy terhesség?
Köszi szépen a magán labort :D Tőlünk 150 méterre van :D Nem is tudtam.
Elfelejtettem írni hogy a doki magánrendelésen vizsgált.
Eldöntöttem megyünk másik orvoshoz.
Ez tuti pozi, ezen ne is aggüdjatok, hogy cisztától ilyen! Ciszta max leheletnyi, alig látható halvány csíkot tud produkálni, ilyet csak baba.
Az is normális, hogy nem látott még semmit, viszont a barnázásra tényleg kellene progi. Ehhez igazából nem kell vérvétel, autómatikusan szokták adni ha barnázás van, meg sok esetben akkoris ha nincs barnázás csak mondjuk nehezen jött össze a baba, vagy volt már vetélés. Ha lesz még barnázás mindenképp keressetek egy másik dokit aki hajlandó felírni a tabit.
Gratulálok, apuka :)
Gyönyörű szép pozitív,ciszta ilyet csak egy fajta csinál,viszont az olyan ciszta ami veszélyes így azért az orvos szólt volna,illetve attól nem lesz ilyen erős.
Nagyon rendes férj vagy,hogy így aggódsz a feleségedért!Külön tisztelet érte! :) Kivánok nektek hosszú,boldog életet és azt hogy jó hírt kapjatok egy másik orvostól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!