Szerintetek ennek van színe?
Figyelt kérdés
késik már, de rendszertelen a menzeszem, így az nem mérv adó, nem a halványsága miatt vagyok izonytalan, hanem a színe miatt. Ti rózsaszínnek látjátok, vagy szürkének. Időn belül őtt volt, de csak akkor lett jól látható, amikor sztszedtem a tesztet. Rossmanos facelle. Köszönöm
2015. dec. 10. 23:01
2/8 anonim válasza:
Szerintem pozitiv, és rozsaszin a csik. Miota késik?
3/8 A kérdező kommentje:
le sem merem írni...60. napon vagyok. a legidősebb gyerkőccel ugyanez volt, feruárban volt meg utoljára, május vettük észre és valamikor március végén fogant. De jó lenne...ez egy délután 4 órás teszt, holnap csinálok egyet reggel is, aztán megírom.
2015. dec. 10. 23:12
6/8 A kérdező kommentje:
igenm, ugyaolyan lett, mint a tegnap délelőtt, sőt kicsit halványabb. Most nem tudom, hogy mit gondolj. Várok néhány napot aztán veszek egy másik fajtát. akkor már erősebbnek kell lennie, ha van baba :)
2015. dec. 11. 09:05
7/8 mandiga válasza:
Facelle teszt? Én kétesnek mondanám, szerintem próbálj meg egy másik tesztet is. Ha az pozitív, akkor tuti, hogy baba van.
Drukkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!