Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, mik a jelei?

Lehetek terhes, mik a jelei?

Figyelt kérdés
A barátom orális kielégítése után mindkettőnk kezére került sperma, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy lehetséges, hogy felkerült. A menstruációm vége után két nappal történt a dolog. Nincs lehetőségem terhességi tesztet venni. Azt hallottam, hogy van olyan, akinek terhesség alatt megjön a menzesze, meg azt is, hogy ez csak felnőtt korra jellemző, fiatal szervezetre még nem. Azóta 13 nap telt el, a menzeszemnek pedig kb 10 nap múlva kellene megjönnie. Ha megjön, akkor mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, valamint mennyi idő után jelentkeznek tünetek, stb? Mint már írtam, nincs lehetőségem tesztet vásárolni. Kérem, csak értelmesek írjanak, köszönöm. 16/l

2015. dec. 10. 22:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves 10es! Az iskolai teljesítményemet milyen jogon hozod fel? Büszke vagyok az átlagomra az osztály legjobb tanulójaként és arra is, hogy nem 13 évesen veszítettem el, valamint még 16 évesen sem. Képzelem, hogy neked milyen kemény szexuális életed lehet. Biztosra veszem, hogy 16 évesen te már az összes pózt toltad. Na de akkor hány évesen ment az, amit én csinálok a barátommal? 10 évesen? Gratulálok.
2015. dec. 15. 21:23
 12/13 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig nagyon köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 15. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es!

Én általánosítottam (mert sajnos általánosságban igaz, amit írtam...) és nem neked címeztem...vannak kivételek...Örülök, hogy te vagy az osztály legjobbja, de a mondanivalómat nem egészen értetted meg.

üdv:10-es.

2015. dec. 15. 21:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!