Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, mik a jelei?

Lehetek terhes, mik a jelei?

Figyelt kérdés
A barátom orális kielégítése után mindkettőnk kezére került sperma, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy lehetséges, hogy felkerült. A menstruációm vége után két nappal történt a dolog. Nincs lehetőségem terhességi tesztet venni. Azt hallottam, hogy van olyan, akinek terhesség alatt megjön a menzesze, meg azt is, hogy ez csak felnőtt korra jellemző, fiatal szervezetre még nem. Azóta 13 nap telt el, a menzeszemnek pedig kb 10 nap múlva kellene megjönnie. Ha megjön, akkor mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, valamint mennyi idő után jelentkeznek tünetek, stb? Mint már írtam, nincs lehetőségem tesztet vásárolni. Kérem, csak értelmesek írjanak, köszönöm. 16/l

2015. dec. 10. 22:14
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szia szerintem inkább mond el szüleidnek ezt a témát hogy ez van mert hogyha pl.: gyereked lessz később meg fogod bánni most meg tudod akadályozni!
2015. dec. 10. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg 16 évesen nem kellene szopnod...

aztán meg utána ide jönni sírni.

2015. dec. 10. 22:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Először is, tisztelettel, nem a szexuális életemről való véleményedet kérdeztem, másodszor, nem sírok, hanem feltettem egy értelmes kérdés, melyre értelmes választ szeretnék, nem pedig a tiédhez hasonlót.
2015. dec. 10. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez nem szexuális élet, ez csak szexuális szerencsétlenkedés. A kettő nem ugyan az :)
2015. dec. 10. 22:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem állok le vitatkozni olyannal, akinek az értelmi szintje nem elég ahhoz, hogy felfogja a kérdésemet. Tehát szép estét kívánok neked!
2015. dec. 10. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Teljesen kizártnak tartom a terhességet. Persze az a biztos ha megjön de azt tutira veheted.

Írathatnál mondjuk fogamzásgátlót, összedobjátok rá a pénzt a pasiddal és mehet minden nyugiba! ;)

2015. dec. 11. 00:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es válaszoló!

Szerinted a szopás szexuális szerencsétlenkedés?!

Hmm...akkor te biztos nem "szerencsétlenkedni".............. :D

Nem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni!

Utolsó voltam

2015. dec. 11. 00:48
 8/13 anonim válasza:

Ha megjon eleg kicsi az eselye hogy terhes legyel.

Kedves 4-es! 16 evesen egyaltalan nem baj, hogy ilyeneket csinál ahhoz képest, hogy ma már 13 évesen kezdik a nemi életet. Ha te ennyi idősen még anyukád szoknyája mellett ücsörögtél az egyedül a te problémád és meg is látszik az eredménye.

2015. dec. 11. 02:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz. Nyugi.
2015. dec. 11. 04:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es válaszoló!

Nem a szopás a szerencsétlenkedés, hanem az, hogy valaki lehet annyira elcseszett, hogy feltolja magának/ a lánynak a spermás ujját (vagy hogy máshogy csinálták?),aztán ide jön nyavalyogni..

Kedves 8-as!

Az én csőröm az böki, hogy ezek a lányok már jobban teljesítenek a szexben, mint az iskolában....(Y). De nekik jár a szex!

2015. dec. 11. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!