Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet, hogy a beágyazódás...

Létezhet, hogy a beágyazódás viselte meg így a szervezetem?

Figyelt kérdés
Tegnap pozitivat teszteltem,ma is... Viszont most kicsit kétségbeestem,mert olvastam,hogy nem jók a korai terhességi tünetek. Kb 5 napig annyira fáradt,álmos voltam,hogy déltől du.4-ig aludtam,majd este 21-09:00-ig. Egyszerűen nagyon rossz volt! De ma,mint akit elvágtak....elmúlt.
2015. dec. 10. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

én is pont tegnap teszteltem pozitívat :) és én is elég álmos vagyok. szerintem ne aggódj. mondom ezt én, aki nagyon aggódok, pedig elvileg nem kéne :D de lehet hogy csak kialudtad magad, vagy majd holnap megint álmos leszel.

hány hetes vagy? :)

2015. dec. 10. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Elvileg 4 ? :)

Tegnap voltam a 14.dpo-n. Jövőhéten megyek orvoshoz. Ilyenkor már nem érdemes tovább tesztelni igaz? Remélem minden rendben van/lesz!

Te is a kelleténél jobban voltam álmos?

2015. dec. 10. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyakorlatilag az első trimesztert végig aludtam. Természetes, az anyósom ugyanígy volt. :)

2015. dec. 10. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó:) Igazából azért nem értettem mert szinte még be sem ágyazódott és én már akkor fáradt voltam! :)
2015. dec. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!