Volt valakinek hőhulláma beágyazódás után?
Nekem pont ez jelezte a terhességet :) Amúgy nem vagyok izzadós egyáltalán, 1 órát képes vagyok biciklizni egy csepp izzadság nélkül, de akkor ömlött rólam a víz csak egy sminkeléstől is, folyt a homlokomon a víz, vizes lett a hajam.
Persze, ez még nem bizonyít semmit, de jó jel, szerintem, drukkolok!
én nem barnáztam de mivel a barnázásomból mindig mensi lesz, ezért én örülök ha nem barnázom...9.dpo 37 voltam, 10. dpon leesett 36.7-re, ma 36.9.
Tesztelni nem fogok keddnél előbb, akkorra nem várom. 5. próbálkozós hónap, ovu tesztel, hőmérőzéssel. van már egy lányom, az első terhességem ovu teszt nélkül hőmérővel 3.ra összejött.
Nekem az ovu utáni 9.napon volt lázam. Semmim nem fájt,de egész nap izzadtam,aztán meg majd meg fagytam. 37-38 fok között volt a lázam. Én sejtettem,hogy ez lehet a beágyazódástól,de nem akartam elhinni. Másnap (10.dpo) negatívat teszteltem,aztán csak nem hagyott nyugodni és 11.dpo-n halvány,de jól kivehető pozit teszteltem.
7hetes km
az előző terhességemben én is belázasodtam, de gyulladásom is volt, nem pusztán a terhességtől. Az már egyébként a nem várt utáni 3.4 nap környékén volt...akkor teszteltem egyébként először, le is ugrott a 2. csík olyan erős volt
2,5,7-es válaszoló voltam, továbbiakban T.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!