Szeretném meglepni! Valami jó ötlet?!
Figyelt kérdés
Párommal 3 ève vagyunk együtt, ő 33 èn 26 èves vagyok. Minden nap szóba jön a baba tèma, hogy ő mennyire szeretne mar kisbabàt, nàlam is beindultak az anyai ösztönök, elêg rendesen! Egèszsègügyi gondokkal küzdök (ami nem zárja ki a terhessèget), de mindig ez a kifogasom, h emiatt nem szetetnèm a terhessèget.Most úgy döntöttem , kèszen állok! Az anyagiak rendben,házunk is van hitel nèlkül. Arra gondoltam , hogy karácsonykor lepem meg a döntèsemnel. Az ajandèka mellè mindig szoktam kis üdvözlőkartyat irni, nèhány kedves üzenettel, es gondoltam ez a kartya megfelelő lenne. Valami frappáns szövegre gondoltam! Segîtenètek? Ti mit îrnàtok? Csinált már valaki hasonlót? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2015. dec. 9. 10:09
11/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el! Holnap fogja megtudni!:)
2015. dec. 23. 10:16
12/14 anonim válasza:
Lehet hogy o is feljar nezelodni a gyakra:)
13/14 A kérdező kommentje:
Á biztosan nem! :)
2015. dec. 23. 13:51
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon Örűlt neki!! Boldogok vagyunk!! Remèljük hamar össze jön a baba! :)
2015. dec. 27. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!