Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 nap késés és negatív teszt...

5 nap késés és negatív teszt után van még esély?

Figyelt kérdés

Görbét nem vezetek sajnos,nemtudom hogy volt-e egyáltalán ovum.

Több napja eszméletlen fáradt vagyok már délután 5-re,innentől teljesen a halálomon vagyok mig le nem fekszem. A cicim,leginkább a mellbimbóm leszakad és szemmel láthatóan nőtt is. 1,5 hete, 3 napig úgy fájt a hátam,hogy kb csak fekódni bírtam. Minden pillanatban úgy érzem,hogy folyik belőlem valami,vagy hogy pont most jött meg,de teljesen száraz vagyok. A hőmérsékletem 37,2 fok délután,ezt többnyire azért mérem mert mindig lázasnak érzsem magam. Éhségérzetem,hányingerem nincs,de ez a fáradtság...ez teljesen kikészít. Pisilési ingerem 3-4 napja egyfolztában van. De sokat is pisilek,pedig nem iszok annyit.Néha alszom délután 2 órát és utána még mindig fáradt vagyok. Ciklusaim 28 naposak. Tesztből one step vaterást csináltam és egy clearblue plust. Ennyi időután már mutatnia kellene a tesztnek a terhességet nem?

Ha a hormonháztartásommal van a gond,akkor melyik hormon okozhat ilyen szintű fáradtságot?

Ne nézzetek hulyének,de én terhesnek érzem magam. Plusz ami feltűnt,ami ma kezdődött,hogy olyan bizsergető érzés van a hasamban. Nem arra gondolok,hogy a baba mocorog:) csak olyan furi. Ez így leírhatatlanm Mintha felfujnának hasfal ütközésig egy lufit,majd leengednék:) fura,ennél jobban nem tudom leírni.

Nem vagyok ingerlékeny,vagy sírós,mint máskor nemvárt előtt. Pedig ez mindig volt eddig.

Nem vagyok egy bebeszélős fajta,sőőőt...ha érzek valamit magamon,egyből azt mondom,hogy biztos megjön,de most az ellentétjét érzem.

80%-ban azt érzem baba van a dologban,20%-ban,hogy esetleg vmi hormon. Nemvárt előtt még soha nem volt jele a menstruációmnak a fáradtság,vagy sűrűn pisilés...1-1-5 hete szúrkált a petefészkem,kb 4-5 napig tartott. Hasmenésem van több napja.

Köszönöm,hogy végigolvassátok. :)

Mindenkinek szép estét!

2015. dec. 8. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Juuuuuuj,ilyet se hallottam meg,de nagyon orulok nektek :))))) Gratulalok :) Sok boldogsagot a picihez :)))
2015. dec. 9. 14:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Úristen köszönöm szépen. Sírtam mint egy pici baba,úgy örültem :)) most is könnyezve írok!! Fura még most is nekem is ,hogy a hcg negatív lett. De annyira éreztem,soha nem produkáltam még ilyen tüneteket. Aahh csak ne lennék ilyen fáradt :)
2015. dec. 9. 14:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Remélem minden rendben lesz! Egyébként nagyon rendes volt. Reggel felhivtam 8-kor hogy megtudna-e ma nézni,mert úgy érzem babás vagyok de a tesztjeim negatívak. Sóhajtott,majd mondta hogy menjek 12-re :) (gondolom ebédelni akart menni). Vittem neki a cukrászdából egy szelet sütit :). Nagyon remélem hogy minden okés lesz!!
2015. dec. 9. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Minden okés lesz,ne aggódj! :) Jó babavárást :)
2015. dec. 10. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Szuper! :) Vigyázz magatokra, és a fáradtság is elmúlik idővel!

Szép babavárós időszakot! :)

A legjobb karácsonyi ajándék! ;)

2015. dec. 11. 11:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekteek :))
2015. dec. 11. 12:00
 17/17 anonim válasza:
Gratulálok :))Örömteli babavárást! :)
2015. dec. 20. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!