3 negatív után, van még esély?
Figyelt kérdés
Okt. 29.-én jött meg utoljára, 40. Napja már. Teszteltem 3-szor, de mind negatív lett. 2 naponta csináltam a teszteket, a ma reggeli 3. is negativ lett. A mensimnek semmi jele, lehetséges még a terhesség??2015. dec. 7. 09:27
1/9 anonim válasza:
Az ovulációdat biztosra tudod, hogy mikor volt?
2/9 A kérdező kommentje:
Nov. 11 volt az ovum. Lehetseges????
2015. dec. 7. 09:36
3/9 anonim válasza:
Ha tutibiztosan November 11-én volt az ovud, akkor már kimutatná ha baba van. Nem lehet, hogy később volt?
5/9 A kérdező kommentje:
Sőt, valószínűleg nem akkor volt az ovum mert eléggé össze-vissza szokott megjönni... 28 napra, 30, 35 napra... De még ennyit sosem késett és ezzel vagyok bajba hogy mihez képest számoljam.
2015. dec. 7. 10:15
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs baba. Ekkora késésnél már mutatná.
7/9 anonim válasza:
A naptár semmit se jelent. Egyáltaltalan nem biztos, hogy akkor volt ovud. Nekem volt már 10. ciklusnapon is, meg 21.-en is.
8/9 anonim válasza:
Ezt a naptár-dolgot el kellene felejteni. Nem sok mindenre jó, főleg rendszertelen ciklusnál nem. Ovu teszt és/vagy hőmérőzés pontos képet ad(hat), ha jól csinálják.
A késésnek akár szervi, akár hormonális oka is lehet, de ezt nyilván magad is tudod. Kivizsgáláson voltál már egyébként?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam még kivizsgáláson, jövőhéten megyek nőgyógyászhoz. Remélem hogy sikerült teherbeesnem.
2015. dec. 7. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!