Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnék. Esetleg...

Gyereket szeretnék. Esetleg valaki van, aki hasonlóan érez és meg tudjuk beszélni a nehézségeket?

Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk és minden hónapban azt gondolom, hogy terhes vagyok. Szőrnyű. Tudatosan próbálom leállítani magam de nagyon nehéz. Jelenleg 9 napja késik a mensim, pedig sosem szokott....

2015. dec. 7. 12:58
1 2
 11/13 anonim válasza:
Valóban nem jó ha csak ezen görcsölsz.tedd félre a tudatos baba váràst ,!6évet vártam mire összejött !mindig mindenre figyelve ,hőmérő,ovu minden apró részlet fontos volt,míg bele nem fáradtam aztán spontán most összejött! Picit nyugodj meg és ne tervszeű legyen! Sok sikert!
2015. dec. 7. 19:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ez segítség nekem! Szeretném leállítani magam teljesen.

Tegnap elmentem a dokimhoz és megállapította, hogy nincs baba, csak az agyammal van gond! Utoljára tini koromban nem jött meg időben...

Szeretnék mindent megtenni, hogy le tudjak lazulni. Csak azt nem tudom, hogy lehet nem gondolni rá?! Ti hogy csináljátok?

Egyébként dolgozom, társaságba járok, olvasok, van hobbim...szóval mit iktassak még be?

Egyébként már én is túl vagyok egy missed ab-on, az márciusban volt, utána leálltunk néhány hónapra. Most októberben álltunk neki újra a babának.

2015. dec. 8. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én munka mellett egyetemre járok, nyáron fogok diplomázni (szóval most vizsgaidőszak, szakdolgozat, nyelvvizsga), mellette lakást újítunk fel. Így igazán nincs időm agyalni. :) A párommal próbálunk minél több időt együtt tölteni, s olyankor tényleg minden mást kizárni. Utazgatunk (egy-egy hétvége), színházba, vacsorázni megyünk...örülünk egymásnak! :) Szerintem ez segít elengedni a "görcsös akarást"!!! Élvezzétek, hogy most még kettesben lehettek, ha majd baba lesz, erre úgysem lesz nagyon idő.
2015. dec. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!