Gyereket szeretnék. Esetleg valaki van, aki hasonlóan érez és meg tudjuk beszélni a nehézségeket?
Szia, előre is gratulálok, én ugyanígy voltam annak idején :) A legfontosabb, hogy nem szabad görcsölni, mert akkor nem jön össze. Én lázasan néztem az ovulációs naptáramat, bejelöltem, hogy mely napokon a legnagyobb az esély a teherbeesésre, készültem rá rendesen, szedtem a vitaminokat és aztán csalódottan csináltam a teszteket is sorba.
Aztán leállítottam magam, a páromnak is jobban ment minden, mint amikor erőltetve volt az egész és kb. 4 hónap elteltével megfogant a kislányunk. Persze onnan kezdődik újra az aggódás, hogy a 12. hétig maradjon meg a baba, ne legyen semmi baj, szépen fejlődjön stb. a sok vizsgálat, vérvétel, minden után az idegőrlő várakozás, de már utólag látom, hogy teljesen felesleges volt :)
Kitartást és ne stresszeld magad, mert az a legnagyobb gátló tényező ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!