Korai terhesség esetén okoz gondot a herpeszvírus (szájon)?
Figyelt kérdés
Ijesztgetnek hogy az első három hónapban vagy korai vetélést vagy fogyatékosságot okozhat!Van vagy volt valakinek ilyen tapasztalata?Mit javasolt az orvos?2015. dec. 5. 09:15
1/8 anonim válasza:
Dehogyis.
Csak arra figyelj, hogy nem mindegyik herpeszkrém használható ilyenkor. Én a richtofit herpeszkrémére esküszöm.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem igazad van.Tulajdonképpen még a terhesség nem bizonyított,de lehetséges.És megijedtem.Nekem előzőleg már számtalanszor volt,ezért a próbálkozások előtt már megelőzésre beszedtem egy adag gyógyszert ami azelőtt hatásos volt.Most valamiért mégis kijött....
2015. dec. 5. 09:23
3/8 anonim válasza:
Szia.erre még nem gondoltam. Korai vetélésem volt,műtéti befejezéssel :(
Senki nem hozta összefüggésbe a vetéléssel.... 2szer voltam ügyeletesnél és saját orvosnál is.
Nálam nem fejlődött rendesen....azért "lökődött"ki
Inkább a kenőcsökből nem mindegy Melyiket használod...
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok:
A terhesség immungyenge állapot, pont hogy ne lökje ki a babát, ami ugye félig "idegen", ezért is gyakoribb a herpesz is, ami szintén legyengült immunrendszernél jön elő.
Ndkem az első jelek egyike volt és többször is kijött az első trimben.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves első!És neked már megvan a baba?
2015. dec. 5. 09:32
6/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalat még valakinek?
2015. dec. 5. 10:49
7/8 anonim válasza:
Igen, már rég megszületett. :) Makkegészséges szép kislány.
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok :-) Megnyugtattál kicsit :-)
2015. dec. 5. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!