Melyik tesztnek higyjek? Predictor early vagy facelle vizeletsugaras?
Én csak azt tudom írni, amit olvastam. (Predictor early nekem negatív volt így nézegettem véleményeket). Szóval nem te lennél az első akinek az olcsó facelle hamarabb mutatja, mint a predictor early. Nem mindig a drága tesztek a legjobbak. És főleg nem kell a tesztek érzékenységét komolyan venni. Igaz 2 nappal később volt de csináltam egy 25-os tesztet (clearblue) és egyértelmű pozitív lett. Arról viszont jókat olvastam és engem sem csapott be.
De.. a halvány vonal lehet szellemcsík is akár, én egyelőre nem hinnék egyiknek sem. 2 nappal később ismételd a facelle teszttel, hogy erősödik-e. Szerintem egy harmadik teszt felesleges, 2 fajta teszt más erősségű lehet és ez tud becsapós lenni. Még akkor is, ha ugyanazzal csinálod de akkor elvileg nem annyira főleg ha reggeli első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!