Látjátok, amit én, vagy bekettyóztam?
Nem tudom... múlt vasárnap volt ovum, elvileg sikerült elkapnunk...
Én látok rajta valamit, ami tegnap még nem volt ott, de passz... talán szellemcsík?
Az One Step tesztek többségben ilyenek sajnos, benyomódások vannak rajta, ami eléggé bezavaró egy halvány csíknál.
Én látom a csíkot, nagyon halvány. Szerintem is tesztelj másfajta érzékennyel.
nekem ez az első, ami ilyen 'nyomódott'. Majd hétfőn lövök még egy ilyet, akkor kellene kb megjöjjön. Ha nem jön meg, veszek dmeset vagy rossmanost
de akkor látszik, igaz, csak lehet, hogy szellemcsík?!
(csak azért, hogy nem én halozok :D )
Van rajta, csak nagyon halvány, és nem hinném, hogy szellemcsík, mert van színe is. Esetleg a DM-ben lehet már kapni a Predictor Early legújabb tesztjét, próbáld ki azt, vagy a Facelle tesztet.
Drukkolok!!!!!!
lányok, komolyan, sírok, annyira jó lenne, karácsonyi ajándék :)
é szülinapomon volt ovum, szóval... igazi kis meglepi lenne... mondtam is a férjemnek, hogy kis apróságot, ami meglepi, vehetett volna (tudom, mit kapok), lehet, hogy megkaptam tőle a legnagyobb apróságot? :) Annyira jó lenne... :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!