Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az esély terhességre?

Mi az esély terhességre?

Figyelt kérdés

Felteszem azt a kérdést amit sosem hittem volna felnőtt, háza gyermekes nő létemre.

Nem tudom mire vélni. Papír forma szerint kizárt hogy terhes lennék.Párom messzebb dolgozik,augusztusban voltunk együtt megszakítással többször. Nem nem nevezem védekezésnek. Azóta minden hónapban megjött a menstruációm.És 2 tesztet csináltam mindkettő negatív.Most legutóbbi mensim 3 napig tartott,de ugyan olyan normális mint korábban. Az alkatom alapján akár 8 hónapos terhes is lehetnék.Szóval olyan van hogy valakinek negatív a teszt olyan is hogy valaki menstruál,na de a kettő együtt csak kizárja a terhességet.Dokihoz januárra kaptam időpontot múlt hónapban...erre is no comment.

2015. dec. 3. 20:52
 1/4 anonim válasza:
A tesztek elég megbízhatóak, szerintem ha negatívak lettek, nem vagy terhes. Egyébként meg ha már van gyereked, akkor tudod, hogy a terhességnek más jelei is vannak, pl. mellfeszülés, hányinger, stb.
2015. dec. 3. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs de nem értem.

Augusztus óta nem élsz nemi életet, minden hónapban menstruálsz, negatív tesztjeid vannak.

Mitől lennél terhes?

2015. dec. 3. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"Az alkatom alapján akár 8 hónapos terhes is lehetnék"

Mármint hatalmas terhes hasad nőtt augusztus óta, vagy alapból kövér voltál vagy lettél azóta?

2015. dec. 3. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A tüneteim lehetnek mesnis tünetek is , és jó pár kipipálva. Nagy a fenekem és nagy a hasam , olyan vénuszi , nem az a debla kövér vagyok , de kerek és van rajtam plussz kg. Elég hülyén érzem magam, de nem hagy nyugodni.Amikor szültem a mellettem lévő hölgy 7 hónaposan tudta meg hogy terhes,ehhez képest az augusztus.....Nem azóta nem élek nemi életet mert ezt kizárólag a férjemre korlátozom és mint említettem kiküldetésben van.
2015. dec. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!