Mi az esély terhességre?
Felteszem azt a kérdést amit sosem hittem volna felnőtt, háza gyermekes nő létemre.
Nem tudom mire vélni. Papír forma szerint kizárt hogy terhes lennék.Párom messzebb dolgozik,augusztusban voltunk együtt megszakítással többször. Nem nem nevezem védekezésnek. Azóta minden hónapban megjött a menstruációm.És 2 tesztet csináltam mindkettő negatív.Most legutóbbi mensim 3 napig tartott,de ugyan olyan normális mint korábban. Az alkatom alapján akár 8 hónapos terhes is lehetnék.Szóval olyan van hogy valakinek negatív a teszt olyan is hogy valaki menstruál,na de a kettő együtt csak kizárja a terhességet.Dokihoz januárra kaptam időpontot múlt hónapban...erre is no comment.
Bocs de nem értem.
Augusztus óta nem élsz nemi életet, minden hónapban menstruálsz, negatív tesztjeid vannak.
Mitől lennél terhes?
"Az alkatom alapján akár 8 hónapos terhes is lehetnék"
Mármint hatalmas terhes hasad nőtt augusztus óta, vagy alapból kövér voltál vagy lettél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!