Mitől van ez? Mégis terhes lennék?
Sajnálom Mandiga!Ha gondolod beszélhetünk privátban is, ha írsz egy e-mail címet. Görbét nem vezetek.
Viszont az most jutott eszembe, hogy mielőtt megjött 1 héttel akkor együtt voltunk (november 22-én). És ha esetleg akkor fogant volna a baba, azt még a teszt nem mutatja ki, de a mensimbe bezavarhatott, nem? Szerintetek? Másra nem tudok gondolni, főleg így, hogy a hasam folyamatosan feszít.
Akkor is mar pozitívnak kéne lennie a tesztenek vagy epp pont nem kellet volna megjonnie akkor.
Hasfeszizesnel nekem mar pozitiv volt a tesztem.
Sztem csak tul steresztel hogy megjott rad es megis baba van a dologba. Ne eld magad bele igy sajnalom!!
Ha babat szeretnel akkor beszeld meg a paroddal mert igy csak agyilag össze zavaros blokkolod a hormonjaidat es a menstruaciodat!!
Nem vagy terhes csak "provokalod" a hasfeszitest es majd jon melle meg par terhességi tünet amit te magad provokálsz es bebeszelted mmagadnak a terhességet!
Aki babas annak pozitiv a teszt!! Teszt akkar tünetek nélkül,hidd el nem a teszt a hibas mert negativ!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Es ujjra kiírta. Csak azt kifelejtette hogy negativ a. Teszt. Es volt veerzesr is
Kedves utolsó válaszoló!
Az a kérdés amit linkeltél, nem az én kérdésem. Nem értem mi jogon bántasz másokat... Ez tudtommal egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. Ha csak belekötni tudsz az emberekbe, akkor nem értem miért vagy itt... Remélem annyi lesz benned, hogy Tőlem is és a másik kérdezőtől is elnézést kérsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!