Luna26 kérdése:
Lehet beágyazódás?
Figyelt kérdés
Az esetek többségében a hónap végén szokott megjönni..ebben a hónapban inkább a hónap közepére esett (14-én)..de az elmúlt két napban enyhe rózsaszín-barnás folyásom volt.Enyhe görcseim is voltak és olyan kemény hangulat ingadozásom van hogy még én is megijedtem magamtól.Mitől lehet?2015. nov. 29. 07:37
1/8 mandiga válasza:
Szerintem lehet baba is, de mensi is. Nekem is volt rózsaszínes folyásom, rá pár napra sajnos megjött. Vegyél egy tesztet.
2/8 A kérdező kommentje:
Kérek időpontot nődokitól
2015. nov. 30. 20:55
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vettem, mert annyi negatívat teszteltem már hogy feleslegesnek tartom.De ez most valahogy más mint eddig..enyhe görcseim vannak illetve voltak mert ma már eddig nem tapasztalt folyást,ingerűlt vagyok, fáradt és lehangont..ezek nem jelemzőek rám..nem tudom mitől lehetet
2015. dec. 1. 18:22
5/8 mandiga válasza:
Én azért vennék tesztet, mert a doki lehet még nem fog látni semmit. Én nem bírnám ki.
Most ismét reménykedek én is, ma futottam is tesztért. Félek, hogy megint csalódok, úgyhogy megértelek.
6/8 A kérdező kommentje:
Ismét csalódás 😞..
2015. dec. 2. 19:07
8/8 A kérdező kommentje:
Igen meg..
2015. dec. 5. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!