Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt elött 1 héttel barna...

Nemvárt elött 1 héttel barna folyás?

Figyelt kérdés

Rendszeres 31napos ciklusom van.

29.re nem várom a ciklus.hu szerint 20.án kellene a beágyazodásnak lennie ha össze jött a baba de ma a reggeli első pisinél barna folyásom volt csak papiron és ennyi már 3-4napja enyhén görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni a melleim kicsit fájnak de nem vészes. Mi lehet ez a folyás? Mensi napján szoktam barnázni de aznap meg is szokott jönni. Jelentheti ez a beágyazodást?

2015. nov. 22. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem 30 napos ciklussal minden mensi előtt egy héttel kezdődött a barnázás, mindig megjött utána, emiatt elkezdtem a barátcserjét, így a barnázás a mensi előtt már csak 2-3 napig tartott, de ugyanúgy megjött, de kövi hónapban már remélem, ennyi sem lesz, hanem teljesen megszűnteti, helyre rakja a hormonokat, mert nagy valószínűséggel valmi ilyesmi az oka orvos szerint is. Ja és a 30 napból ebben a hónapban már 28 lett :)
2015. nov. 22. 13:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem nem szokott soha 1 héttel elötte ilyen lenni.. föleg hogy csak 1x-i volt.. mielött megjön aznap egyfolytába barnázok.. ma már főzésnél elkapott a hányinger de csak inger volt..
2015. nov. 22. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos nekem is egyik hónapról a másikra alakult így, de ez az én tapasztalatom csak, természetesen nálad ez lehet más is :) sok sikert :)
2015. nov. 22. 14:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... reménykedem. De nem élem bele magam mert már 2 babát elveszítettem.. :(
2015. nov. 22. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Benne is van a neveben beagyazodasos verzes ami inkabb rozsaszines "veres" folyas nem barnazas :( En is az elso hozzaszoloval ertek egyet,hogy hormonalis problema lehet.
2015. nov. 22. 14:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Olvastam már nem egy oldalon hogy valakinek barna folyás valakinek rózsaszínes és valakinek semmi nincs. Majd kiderül jövőhét vasárnap.. de azért köszönöm a válaszod.
2015. nov. 22. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, természetesen ez egyénfüggő, én szívből remélem, hogy végre sikerül a baba, és ez áll a háttérben, de a helyedben óvintézkedésből (ha már 2 baba nem maradt meg) így a 2. ciklusban megnézetném a hormonszintet, mert ha pl a progeszteronod alacsony, akkor az is okozhatja ezt a barnázást, és az ellen lehet tenni, hogy a baba megmaradjon, mivel ha kevés, emiatt meg fog jönni sajnos. Még pont benn vagy a ciklus 2. felében, érdemes lenne egy próbát tenni egy vérvételi beutaló kérésével :)
2015. nov. 23. 13:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Mikor elvesztettem a 2. Babámat akkor tul estem egy teljes kivizsgáláson. Semmi problémát nem találtak. A dokim azt mondta hogy a spontán vetélésen minden nő átesik az minimum 1x vannak olyanok akik ezt nem is érzékelik.. én sajnos mind a kettőt éreztem..felvagyok készülve egészséges életmód, már 2 hónapja leraktam a cigit folsavat meg c-citamint szedek.bizom benne hogy most semmi baj nem fog történni.. inkább ne legyek terhes de még 1 baba elvesztését már nem biztos h eltudok viselni..
2015. nov. 23. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Tudom, mit érzel :( Nekem tavasszal a 12. hétben volt egy megszakításom, azóta nem marad meg a baba sosem, sőt, már 1 hónapja nem ürül ki az egyik méhen kívülim, de nem látják, hol van, így nem tudnak vele mit kezdeni. Szedek én is elevitet, folsavat, magnéziumot, méhpempőt, e vitamint, c-vitamint és barátcserjét, de egyszerűen nem sikerül újra teherbe esni, sőt most még ki is esik isten tudja hány hónap, amíg végre fel nem szívódik az a baba (menzesz van, de nincs peteérés a magas hcg hormon miatt). Igazságtalan az élet, mert aki meg nem szeretne babát, könnyen teherbe esik, más meg szenved évekig... :(
2015. nov. 23. 14:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom és remélem hamar rendben lesz minden veled és jönni fog az a bébi.. sajnos ez mindig igy van hogy aki nem akarja vagy nem érdemli meg annak szinte minden évben össze jön... hát reménykedem hogy most már nekem is sikerül és drukkolok hogy neked is össze jöjjön.. ;)
2015. nov. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!