Lehet, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy hónapja voltunk együtt gumi nélkül,de nem mentem bele,az aktus előtt háromszor pisiltem,nem is volt eddig gond. Két hete megjött a menzesze,de csak 3 napig tartott a szokásos 6 helyett. Mostanába elég nagy az étvágya,de semmi egyéb nincs,ami tudom,hogy nem törvényszerű,hogy legyen is valami előjele. Nos,ilyen mentruáció mellett lehet terhes?Előtte csináltunk két tesztet,mindkettő negatív lett,de én nem nyugodtam meg.
2015. nov. 28. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudni kéne a terhesség folyamatát...nem lesz egyből nagy étvágya...az nem előjel...akkor fossál ha a következő menzesze elmarad...de akkor is el lehet vetetni a 12. Hétig.
2015. nov. 28. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
De hogy jön ide, hogy hányszor pisiltél? Lehet hogy én vagyok lemaradva, de nem vágom. Ha a következő menzi kimarad, az baj. Várjatok még egy hetet, és csináljon még egy tesztet ha aggódtok.
2015. nov. 28. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egy hónapja volt az utolsó olyan aktus, amiből esetleg lehet baba, teszteljetek újra, már ki kell mutatnia, ha van valami. A menzesz előtti teszt még lehetett korai, de már nem lenne az.
2015. nov. 28. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Azér rtam hogy pisiltem mer kiürült az a maradék par napos sperma is a hugycsovembol,ami még ott maradhatott.elvileg...
2015. nov. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!