Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha beveszem az esemény utáni...

Ha beveszem az esemény utáni tablettát, már nem lehet gond?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal óvszer nélkülös lány vagyok, ma hajnalban irtam már ide ... ma délelőtt elmentem nőgyógyászhoz és bevettem az "utáni" tablettát, így már azt mondta a doktornő hogy nem lesz gond. ugye? amikor megtörtént a "baleset" a 22.napon voltam a periódusból, nem ment el bennem a barátom, max előváladék volt veszélyes és tablettát is bevettem. innentől persze figyelek!!! de akkor már remélem megnyugodhatok!!
2007. nov. 8. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a doki azt mondta,akkor igen,és örülök,h elmentél dokihoz!
2007. nov. 8. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Okos dontes....es jo, hogy tanultal belole. Ez nem jatek, tobb ember eletet is felborithatja egy nem kivant baba.
2007. nov. 8. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne lepődj meg, ha a vérezni fogsz, a tablettával ez jár.

Mindenesetre ha maradt még ilyen tablettát, tartsd magadnál, és ha valóban szükséged lenne rá - pl szakad az óvszer - be tudod venni.

Használjatok óvszert!

2007. nov. 8. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
orulok en is neked,de miert nem irattal fog.gatlot is ha mar ott voltal?ja es megnyugodhatsz.
2007. nov. 8. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
végre egy olyan ember aki hamar belátja hogy hülyeséget csinált,és időben cselekszik.okos döntés.jobb nem szaporitani az abortusz statisztikát.meg egy abortusz a méhet is tönkre teszi.legközelebb jobban vigyázz.okosan helyre hoztad.
2007. nov. 9. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond, ne igzulj, már megnyugodhatsz .

Örülök, hogy elmentél dokihoz.

Erős vérzésre számíthatsz, a gyógyszer megzavarhat majd.

Ha tartós kapcsolatban élsz, jobb a fogamzásgátló.

Legközelebb nem "malőrködjetek" bármit is mond a pasi, ,be szoktak húzni a csőbe...

2007. nov. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!