Ha beveszem az esemény utáni tablettát, már nem lehet gond?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal óvszer nélkülös lány vagyok, ma hajnalban irtam már ide ... ma délelőtt elmentem nőgyógyászhoz és bevettem az "utáni" tablettát, így már azt mondta a doktornő hogy nem lesz gond. ugye? amikor megtörtént a "baleset" a 22.napon voltam a periódusból, nem ment el bennem a barátom, max előváladék volt veszélyes és tablettát is bevettem. innentől persze figyelek!!! de akkor már remélem megnyugodhatok!!2007. nov. 8. 18:33
1/6 anonim válasza:
Ha a doki azt mondta,akkor igen,és örülök,h elmentél dokihoz!
2/6 anonim válasza:
Okos dontes....es jo, hogy tanultal belole. Ez nem jatek, tobb ember eletet is felborithatja egy nem kivant baba.
3/6 anonim válasza:
Azért ne lepődj meg, ha a vérezni fogsz, a tablettával ez jár.
Mindenesetre ha maradt még ilyen tablettát, tartsd magadnál, és ha valóban szükséged lenne rá - pl szakad az óvszer - be tudod venni.
Használjatok óvszert!
4/6 anonim válasza:
orulok en is neked,de miert nem irattal fog.gatlot is ha mar ott voltal?ja es megnyugodhatsz.
5/6 anonim válasza:
végre egy olyan ember aki hamar belátja hogy hülyeséget csinált,és időben cselekszik.okos döntés.jobb nem szaporitani az abortusz statisztikát.meg egy abortusz a méhet is tönkre teszi.legközelebb jobban vigyázz.okosan helyre hoztad.
6/6 anonim válasza:
Nem lesz gond, ne igzulj, már megnyugodhatsz .
Örülök, hogy elmentél dokihoz.
Erős vérzésre számíthatsz, a gyógyszer megzavarhat majd.
Ha tartós kapcsolatban élsz, jobb a fogamzásgátló.
Legközelebb nem "malőrködjetek" bármit is mond a pasi, ,be szoktak húzni a csőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!