Csak egy szemet kaptam az esemény utáni tablettából viszont minden ilyen jellegű kérdésnél két szemről olvasok. Gond ha csak egyet veszek be vagy többet kell bevennem?
Jah és a nagy izgalomban arra is elfelejtettem rákérdezni, hogy ugye nem gond h 43 óra telt el? Hamarabb sajnos nem tudtam beszerezni. Igaz, hogy 18 vagyok de Édesanyámat nem szerettem volna fölöslegesen idegeskedésnek kitenni ... Ezért titokban mentem el az orvoshoz és írattam fel.
Nagyon félek, hogy nem fog hatni a gyógyszer. :(
Szerintem ne aggodj mert ez a gyógyszer hatásos.
De kérlek tájékoztass h mi lett jóóó??,
Remélem hogy minden rendben megy:)Várom majd a fejleményeket.
:D
Ne aggódj, mert a fertilan a kétszemes, ami régóta van--->többen ismerik, jobban van a köztudatba, amit te kaptál, az új gyógyszer, már csak egyet kkell bevenni=egy szemes.
Köszönöm!
És ugye az nem törvényszerű, hogy a gyógyszer csak akkor hat jól ha a bevétele után jelentkezik hasfájás vagy hasgörcs vagy a tájékoztatóban leírt további mellékhatások valamelyike? Mert nekem így 4 óra elteltével semmi bajom nincsen és tényleg parázok, hogy nem fog rendesen hatni!
noshát ma este megjött rendesen, csak annyi h 6 nappal korábban a vártnál de ez nem baj mert olvastam a tájékoztatón, hogy eltérhet a várható időponttól. (+/- 5 nap kb.)
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!