Vegyek esemény utánit?
A biztonság kedvéért mindenféle képpen írass én azt mondom. Lehetett késői peteérésed is...
Sajnos arról nem tudok nyilatkozni, hogy kell-e szülő hozzá.
Én 4 nappal a mensim előtt estem teherbe (csak én 30 vagyok és akartam teherbe esni).
Mindenképp menj el nőgyógyászati ügyeletre, ott felírják az esemény utánit, utána ügyeletes patika, és vedd is be, mert ahogy telik az idő a tabletta hatékonysága csökken!!!
Szóval szépen indulj neki most (remélem a baleset is most történt).
Nem hiszem, hogy kellene szülői engedély.
Nincs busz??? Azért ezt nehezen hiszem. Talán sima háziorvosi ügyelet is felírja, de ez nem biztos. Menj el valamilyen ügyeletre, és kérdezd meg!
Szia.
Egyszer jártam így.
Pont karácsonykor.
Először voltam együtt a párommal. Jól sikerült kiszakadt az óvszer:s
Másnap barátom ragaszkodott, hogy menjünk nődokihoz. Semmi kedvem nem volt menni, mert tudtam, hogy 1-2nap múlva meg kell jönnie.
De ragaszkodott hozzá. Mire elindultam a dokihoz megjött.
Nem kérdezett semmit. Felírta a bogyót kiváltottuk és én kérdeztem páromat, hogy biztos, hogy be kell venne mert megjött és ilyenkor elvileg ami bemegy ki is jön.
A biztonság kedvéért felhívtam az egyik ismerősömet(doki mellett asszisztens) és azt mondta, hogy így nem kell bevenni. Így nem vettem be és a baba sem akart jönni:)Így nekem szerencsém volt:)
Barátnőm viszont vett be gyógyszert és semmi baja nem volt. Annyi, hogy rá 2napra fáradt volt és egész nap aludt. De ez minden embernél más és más.
Egy kalappal, hogy ne legyen probléma.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!