Bvennetek az esemeny utanit, vagy nem?
3 es fel eve vagyunk egyutt a baratommal, akivel ossze is koltoztunk, eljegyzes is volt, o dolgozik regota, en is, plusz en meg tanulok. Utolso evem van meg a fosulin lehallgatni. Regota beszelunk mar a gyerektemarol, de megbeszeltuk, h suli, lagzi, es aztan johet.
Tegnap peteeresem volt, es hat nem vigyaztunk. Most nem tudom mit csinaljak, nagyon szeretnem "megtartani"(mar ha egyaltalan sikerult megtermekenyulnie) a parom ram bizza. azt mondta h szeretnek bevenni esemenyutanit, akkor vegyem, de ha nem veszem be akkor o annak is orul. O mar 30 felett van, en 23.
Kivancsi vagyok ti mit tennetek. Van meg 2napom
Szia!
Én megtartanám a helyedben/tekben. Vagyis hasonlóan jártunk mi is. Szüneteltettem a gyógyszert, és hát megfogant a babánk, mikor én 22 voltam, a párom 26. Fel sem merült bennünk, hogy elvetessük! Olyan sok ember a fél karját adná egy pici babáért, nekünk meg csak úgy "elsőre" összejött! Bár már töltöttem a 23-at apuka meg a 27-et, közben összeházasodtunk mikor 15 hetes terhes voltam, és 2 hét múlva már közöttünk lesz a kislányunk, akit már nagyon nagyon várunk! Pedig nem leszek jogosult csak gyesre, és csp-ra. Egy baba nagy öröm! De ahogy előttem is írták, neked kell mérlegelni, akarod e őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!