Olyan csalódott vagyok, elvesztettem a reményt! Fel lehet ebből a lelkiállapotból állni?
Régóta próbálkozunk a picúrral, mint itt sokan mások is! De minden hónap újabb újabb csalódás! Most vasárnap kell megjönnie, de fehér folyásom van,görcsölget a hasam,mellem nem fáj, csak néha picit. De a fehéres folyás,mindig a mesi előjele nekem
Érzem, hogy nem jött össze. Olyan szomorú vagyok!
Szia! ismerős a helyzet :( mióta próbálkoztok? fiatalok vagytok?
Nálunk az segített, hogy elkezdtük a kivizsgálásokat... én a szimpla nőgyógyász vizsgálaton kívül máshova nem jutottam el....mert összejött a baba :)
sajnos elvesztettük :( de már tudom, hogy jönni fog ha jönnie kell!
De az elmúlt másfél évet senkinek se kívánom :( nagyon megviselt lelkileg, a vetélés pedig testileg is....
1 év 3 hónapja próbálkozunk, ha most sem jött össze :(
Én voltam kivizsgáláson!
Egyszer azt mondták lehet PCO másik doki nem látott cisztát ő azt mondta Endometriózis. De az se biztos.
3. doki azt mondta hormonok.
Én 30 éves vagyok, a párom 38.
3 napig fehér folyásom volt. Most szinte semmi nincs! Egyszer görcsölök, egszer nem! :(
2ève próbàlkoztunk sikertelenül mikor elmentem egy híresebb orvoshoz, pont az esküvő szervezès kellő közepèn voltunk. Közölte nincs peteèrèsem az egyik petefèszkem ki sincs fejlődve, a màsik teljesen pco-s tüneteket mutat...eddig ezt senki sem mondta gondolhatod..totàl kibuktam...ès a nàszútról ha jól szàmolom hàrman tèrtünk haza!!
11hetesen derült ki akkormentem a hormonkezelès megbeszèlèsère akkor màr ott integetett :-)
Nem mondom hogy szuper terhessègem volt, kb 2hetet èreztem boldognak tökèletesnek a dolgot...de itt van, úgy tűnik egèszsègesen igazi rosszcsontkènt.
Soha de soha nem szabad feladni, ès amit megtanultam ràgörcsölni sem, amikor elengedtem lemondtam róla jött...jó lehet furcsàn nèzni de hiszem hogy a sok ima gyertya gyújtås, hulló csillagtól kívànàs is segített :-)
Minden hónap új lehetőség és minden menzesz egy összeomlás.
Nekünk 2,5 év után sikerült a baba, aki el is ment, aztán rá 1,5 évre a következő, aki már 1 éves lesz és kint szuszizik épp. Elmondva hosszú idő, sok sírással járt, de utólag már nem érdekes.
Rengeteget jártam orvoshoz, a párom is volt, megtettünk mindent azért, hogy jöjjön a baba és végül akkor jött, amikor a legjobb volt. Én azt hiszem elvesztettem volna a munkahelyem, ha nincs és anyagilag is úgy jött ki, hogy mikor már a gyed miatt kevesebb lett az összbevételünk, addigra ki is futottak a hiteleink.
Szóval lehet van abban valami, hogy tudja az a baba, hogy mikor jöjjön.
Nagyon fontos a pozitív hozzáállás is, én esténként úgy feküdtem le, hogy márpedig eddig és eddig teherbe esek - akkor már kilátásban voltak a munkahelyi változások - és nem engedtem teret a rossz gondolatoknak. Bejött. (Meg az Inofolic és a páromnak az antibiotikum kúra.)
El se hiszitek, hogy mekkora erőt adtatok most nekem! Nagyon köszönöm! Megpróbálok megnyugodni, újrakezdeni mindent! Élni az életet boldogan a párommal.
Meg is nézem hol lehet tanulni még nyelvet, munka mellett azzal fogom magam lekötni! Van 2 szakmám, 1 technikusim,alapfokú nyelvizsgám, hát akkor megpáyázom célnak most a középfokot :) Addig se a babóca fog mindig a szemem előtt lebegni!
Nagyon köszönök Nektek mindent!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!