Ezzel a módszerrel lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A pàrommal babàt szeretnénk. Próbàlkozunk. A pàrommal mikor szeretkeztünk nagyon hamar elment nem tudott belém élvezni. Azt javasolta nekem hogy a spermàs zsebit kicsit dugjam fel magamnak.2015. nov. 26. 11:05
11/14 anonim válasza:
Hogyan szeretkeztek ha nincs benned a párod? Vagy ha igen hogyhogy nem tudott beléd elmenni?
12/14 anonim válasza:
1-es vagyok.
El nem tudom képzelni azt a szituációt, hogy zsepit dugok fel magamba...
Akkor már inkább csinálja pohárba, te meg fecskendővel (volt már itt gyakorin ilyen próbálkozó)
Szerintem az azért elég rossz szeretkezés lehet, ahol nem juttok el a behatolásig. Ez mindig így van?
13/14 anonim válasza:
vagyis előjáték alatt eldurrant.
nos azért egy pasi érzi mikor jön a cucc, akkor kellett volna gyorsba betennie.
vagy addig se bírta?
14/14 3005 válasza:
Ez nekem buzlik, ugye nem probalsz a tudta nelkul teherbe esni??? Ez a kilopja a spermat a gumibol meg felnyomja maganak a hasznalt zsepit etc. remelem csak urban legend...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!