Időn túli két különböző teszt halvány pozi létezik?
Mensim elég kevés volt...de nem foglalkoztam vele. Mensi után 1 héttel valahogy úgy éreztem hogy mivan ha mégis terhes vagyok éhes vagyok sokszor de nem eszek többet igyekszem, de olyan felfújtnak kövérnek érzem magam :(
Csináltam Gabriell tesztet du. ami egyből semmi de megszáradt és ott van a második csík nagyon halványan. 2 napra rá másik teszt (Gólyahír a neve patikai)
szintén semmi száradás után meg lepődtem mert most is látom a vonalat halványad de kivehető és talán még színe is van.
De már lassan 1,5 hete volt meg...
Most mi lehet szerintetek?
Ez mind száradási csík lenne???
En is latok halvanyan valami, viszont ha valoban mensi elott estel teherbe es mar masfel hete volt a mensid, akkor egyertelmu pozitivnak kellene lennie. Ilyen halvany pozitiv meg idon belul is esetleg masfel-ket hettel ezelotti fogantatassal lenne szerintem.
Szoval en azt mondanam hogy nincs baba, de egy het mulva ismeteld a tesztet, ha megis van, akkor mar eros pozitiv lenne.
Aranyosak vagytok! Hát ha az lesz örülök, ha nem az se gond :)Két gyermek anyukája vagyok. :)
3 hónapja is gyógyszer mellett majdnem teherbeestem csak időben mentem orvoshoz aki látta h tűszőrepedésem volt kaptam másik gyógyszert.
tehát hogy tudjátok gyógyszert szedek Marvelot-ot, de én már nem tudok 100 % san bízni benne. Szóval arra is gondoltam h mensi után volt valami.. vagy más nem is tudom. Csak azért vagyok bizonytalan és tesztelgettem mivel a gyószert szedem.
Csak nem akartam kiírni ilyen bonyolultan
Ezek utan elhiszem, hogy nem bizol a gyogyszerben, de ugy gondolom hogy a tuneteket is epp ezert erzed.
Kicsi az esely ra hogy az uj gyogyszer sem mukodik nalad.
Varj mensiig es max tesztelj egyet ismet, de ha hosszutavon nem tudsz bizni a fogamzasgatlodban, akkor esetleg keress mast, mert igy egyuttletekkor sem fogod tudni magad elengedni.
Köszönöm a válaszod! :)
igen nem tesztelgeteg többet úgy döntöttem ma. :)
Megvárom míg megjön ismét és meglátom. Addig szedem tovább a gyógyszert. Talán száradási csík ez. Csak azért volt furi mert a gabriellen is ilyen lett meg ezen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!