Terhes vagyok vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
október 31-én megszakítással együtt voltam a barátommal. aznap reggel múlt el a menstruációm. még nem állt be rendesen, volt amikor 45 napos volt a ciklusom, de volt 28 napos is. ebben a hónapban a napokban várom, de még nem jött meg. a melleim már egy hete fájnak, és szurkáló érzést érzek a hasamban. most a napokban néha pár másodpercre görcsölt is a hasam. terhes lehetek vagy a stressz miatt is késhet? eléggé rástresszeltem a dologra sajnos... :/2015. nov. 25. 21:05
11/16 anonim válasza:
a spermium akár 5 napig is életképes, addig meg simán megvastagodhatott a méhnyálkahártyád, szóval az nem számít. és bármikor lehet spermium az előváladékban, nem csak akkor ha előtte már volt egy aktus. vegyél egy tesztet. amikor én terhes voltam, a mellfájdalom volt az első jele.
12/16 anonim válasza:
Én megszakítással soha nem lettem még terhes.
13/16 A kérdező kommentje:
a mellfájdalom mindig jelentkezik nálam egy héttelna menstruáció előtt. viszont tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. holnap tesztelek azt hiszem
2015. nov. 27. 23:36
15/16 A kérdező kommentje:
ma akartam elmenni venni és megcsinálni, de végül reggel megjött. :D
2015. nov. 28. 13:14
16/16 anonim válasza:
Semmi gond nem kell az ördögöt a falra festeni mert van elèg problèmàja az embernek mintsem hogy mëg újabbakat kreáljon....az ember azert jött le a fáról hogy gondolkozzon tehàt van amiből nem kell messzemenő következtetèst levonni hogy géniusz legyen hogy okosan tervszerűen teszi amit esetleg nemi èletnek nevezünk....Kérem szomorúan olvasom hogy ilyesmi előfordulhat akkor amikor ma olyan gazdag a skâlaja a nemkivànt terhessèg tervszerű kivitelezèsènek mert igen is nem közhely az itt megemlített problèma a mai társadalomban amikor hasonló szituàcióban nàllunk pontosan ezèrt hogy ez ne forduljon elő amikor párzunk - szalonkèpesen HI MI HU MI zunk (dugunk ) akkor mielőtt bekövetkezik az orgazmus a férfi rèszèröl akkor azonnal íziben kivesszük a ferfinemiszervèt a hüvejböl majd àthelyezzük a fiatalasszony szàjàba hogy ott törtènjen meg az evakulàció az èlvezès hogy elkerüljük a nemkivànt terhessèg meglepetèsszerü adódàsàt amivel megszakitjuk a magömlès ilyen irànyú nemkivànt szituàciójàhoz vezető problèmàkat! Tovàbbà a minden cseppèrt kàr akció rèszesei is vagyunk mert nem vesz kàrba sem a gazdag protein ès sok vitamin gazdag spermium amit a kèsöbbiekben a fiatal asszony szervezete is fel tud dolgozni szájon keresztül bejut a a szervezetbe. Ez is egy praktikus módja a nem kivànt terhessèggel a mai európàban levő társadalmi helyzetben amikor tervszerűen kell családtervezèst alkalmazni. A tovàbbiakban javaslom nektek is az oràlis kielègitès sokoldalú gazdag fantàzia dús lehetösègèt a nemkivànt terhessèg adta szèleskörü skàlàjànak ami termèszetessen kölcsönös lehet mindkèt rèszröl amit a nemzetközi nyelvészetben 69 nek neveznek mondjuk franciàzàs ha a férfi is ki akarja venni rèszèt a fiatal asszony kielègitèsèben, ès nem csak oda tartja a nemiszervèt hogy nesze oràlizz ...Igen ez elèg egoista gondolkodás ès önző ezért praktikus a kollektív oràlis kielègitès ahol ki ki alapon mindenki jól jàr mert ki ki alapon adok is kapok is valamit valamièrt mert semmi nincsen ingyen tehát èn neked te nekem ès mindenki jól jár mert a Business az Business ès gyerek sem lessz, tehát ilyen egyszerű kérem a mai társadalmi formában ez egy igen populàr ès elfogadott kielègitèsi rendszer ismerősök baràtom ès családok on belül amit az egyhàz is elfogad de nem akarok most a bibliàból idézni mert akkor messze kerül az alma a fàjatól. Tovàbbi sok sikeres orgazmust kivànok terhessèg mentesen amíg a csaladtervezèsi alapokat le nem teszitek mert akkor màr egy masik fejezetéhez jutunk de az mar a gyerekàldàs kategoria !
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!