Hallottam hogy terhesseg megallapitasara ecetre vizeletet kell onteni es ha elszinezodik akkor terhes vagy. Milyen szine lehet ha terhes vagy? Hallottatok mas modszert?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 15:31
1/5 anonim válasza:
Terhességi tesz dm rossman kb 300ft ki lehet bírni!
2/5 anonim válasza:
Ezt valami orvosi tudományos szaklapban olvastad ? Oszd meg velünk a forrás elérhetőségét !
3/5 anonim válasza:
Én azt hallottam (de lehet, hogy kamu), hogy van valaki az sztk-ban, aki (de cssss!!!) rendelkezik valami diplomafélével és van egy gépe is, jaj mi is a neve. sajnos nem tudom. na, de azzal meg tudja nézni a méhedet. tudom, nagyon durván hangzik, de igaz. legalábbis...beszélik.
anyukám mondta, hogy olyasmi is van a drogériákban, ami egy kis doboz és benne van egy lakmuszpapír, amire rá kell pisilni. de szerintem ez csak valami városi legenda.
maradj az ecetnél.
4/5 anonim válasza:
Ez olyan aranyos. Van aki meg a Télapóban hisz.:)))
5/5 anonim válasza:
Olvastam én is.. itt osztotta meg valaki, plusz 10 egyéb módszerrel. Angol nyelvű honlap volt.
De a terhessegi tesztnel mar csak a doki pontosabb. A tobbi modszer nem megbizhato,semmit sem ersz el vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!