Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december első...

Ki nem várja december első hetére?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 22:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:

Szurkolok mindenkinek! Én harmadikára nem várom, de titokban már másodikán csinálok egy tesztet, mert aznap van a férjem szülinapja. Milyen szuper ajándék lenne! ☺

Én nem érzek semmit, csak a szokásosnál több pattanásom van (nem csak az arcomon).

2015. nov. 28. 16:18
 22/41 anonim ***** válasza:
Az 1. vagyok.Olyan jó olvasni Benneteket,hogy ilyen sokan szeretnétek Babát!Kívánom minden pozitív tesztre vágyónak,hogy napokon belül valóra váljon az álma!Én már többet nem fogom átélni(nagycsaládos,negyvenes anyaként),de átérzem az izgalmát.Írjatok,ha sikerült!Megy a DRUKK!
2015. nov. 28. 18:45
 23/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En a 11.dpo-n vagyok. 2 nap mulva ellovok egy tesztet :) egyebkemt olyan fura erzesem van. Soha eletemben nem ereztem meg ilyet,de ugy erzem mindjart megfog jonni. Gorcseim is vannak (bar menzesz elott sosincs..). Kozben meg leszakad a derekam. Ezt viszont minden menzi elott produkalom. Ugyh..lehet h a "mindjart megfog jonni" erzes tenyleg azt jelenti h mindjart megfog jonni :))

Ti hogy vagytok?

2015. nov. 29. 10:05
 24/41 A kérdező kommentje:
Mi még most próbálkoztunk először 3-4 szer nekem olyan érzésem van hogy nem fog meg jönni. Nem tudom mi lenne a jó félek a terhességtől mert volt egy gerincműtétem na és altatásos császár lesz ez biztos. Na meg a tehertől de közben nagyon vágyunk a picire.
2015. nov. 29. 12:05
 25/41 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Én keddre nem várom, de szerintem meg fog jönni. Ma ellőttem egy tesztet, pedig megfogadtam, hogy nem fogok (negatív). Mind1.

2015. nov. 29. 14:20
 26/41 anonim válasza:

Kérdező ne aggódj! Szerintem ha megbízol az orvosodban, nem lesz gond!

Én csak azzal vígasztalom magam, hogy a dokim szerint 9-12 hónap próbálkozás átlagosnak mondható. Mi a hatodik havi próbálkozásnál tartunk, de még semmi. Remélem, kedden nem jön meg!

2015. nov. 29. 14:24
 27/41 anonim ***** válasza:
En is keddre nemvarom. Kerdezo,minden rendben lesz! Beszeltel az orvosoddal,hogy ha babas lennel,mennyire viselne meg a gerincedet?
2015. nov. 29. 14:49
 28/41 anonim ***** válasza:

4. valaszado vagyok

En ma teszteltem a 11 dpon, 10es teszttel, hat total negativ, pedig oly sokaknak kimutatja ilyenkor mar....

2015. nov. 29. 16:58
 29/41 anonim válasza:
Nekem néha szurkál a hasam, feszül a mellem de mondjuk nekem az mensi előtt is szokott, meg bő folyásom van de nem tej szerű hanem átlátszó. De nem tudom hogy ezek mit jelentenek :) különösebb érzésem nincs. Majd 3-án kiderül. Drukk mindenkinek :) 13as voltam
2015. nov. 29. 17:55
 30/41 3005 ***** válasza:
Sziasztok, én ma reggel vettem észre egyetlen csepp vért (azóta semmi), meg folyásom nekem is van(átlátszó, nem rózsaszín), remélem jót jelent. :)
2015. nov. 29. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!