Lehet ez a terhesség jele?
Tegnap és ma nagyon szúródik a hasam alja, a köldök alatt kb 3 cmre.
2 hete szeretkeztünk párommal, amikor nem védekeztünk. Nekem az a sejtésem hogy esetleg lehet ennek a jele is.
Bár tudom, sokat olvastam róla hogy be sem ágyazódhat még ilyen hamar, de hátha valaki járt már hasonlóan, vagy ha nem a baba miatt akkor mi miatt fájhat így a has?
Kb a 8-11 nap ágyazódik be, de ha később volt a megtermékenyülés, akkor bőven ott lehet az aktus utáni 13-14. napon a beágyazódás.
Az alhasi szurkáló fájdalom lehet a terhesség jele, de biztosabbat a teszt fog mondani. (Gyakorlatilag 99%-t)
Tesztet meg akárki akármit mond, a nemvárt menstruáció napjáig nem érdemes elvégezni a felesleges találgatások miatt. Ha negatív, akkor stresszelsz, hogy mi van, ha még nem mutatta ki, ha halvány pozitív, akkor viszont nagyon szomorú leszel, ha mégis megjön. :(
Szurkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! ;)
Az alhasi szurkálás önmagában elég korán, már lehet egy jel, de annyi másnak is lehet még a jele, hogy ne várj ettől túl sokat.
Hányinger, émelygés viszont még később szokott jelentkezni, szóval így együtt inkább valami gyomorrontás-bélfertőzés.
Vegyél probiotikumot.
Mensi napján meg csinálj tesztet! Hajrá! Itt nem fogja neked senki megmondani most, hogy terhes vagy e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!