Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek missed ab műtét után...

Nektek missed ab műtét után mennyi pihenési időt mondott az orvos, mikor újra lehetett próbálkozni?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mi a leggyakoribb. Milyen szélsőséges esetek vannak. Nekem 3ciklust kell megvárni, szabálytalan alakú petezsák volt, beindult a spontán vetélés,de műszerrel kellett befejezni...szóval nagyon az elején voltam. :-(

2015. nov. 21. 06:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is! A doki nem tartotra szükségesnek a további vizsgálatokat.... azt mondta ugy kell tenni mintha semmi nem történt volna. Mivel a baba magától fogant a hormonsor vizsgálatot se tartotta fontosnak már :O

Azt hiszem a sorsra bizom.ha adni akar babát nekünk...úgyis ad....

Azért az elksô ciklust megvárjuk.

2015. nov. 22. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, szerintem a 3 honap azert is kell, mert lelkileg kb tenyleg mostanra lehet rendbejonni, persze mutet utan ugy voltam vele, h en ezt nem tudom kivarni... ...de eletmodot valtottam, ujra elkezdtem lovagloni stb es ugy elrepult az ido, hogy eszre se vettem, meg ra is raktunk egy honapot! Azert azt is csendben megejgyzem, hogy februar 29-dikere, mikorra ki voltam irva, na azt a napot orokre megjegyzem...:/

Annyiban egyet kell ertsek a tobbiekkel, hogy en se vagyok mar olyan fiatal, par honap mulva 31 leszek, ha most nem sikerul hamarosan a baba, lehet el kene kezdeni a kivizsgalasokat...

2015. nov. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!