3 nappal a nem vart előtt pozitiv ovu teszt esti órákban lehet baba?
Figyelt kérdés
Kozepidoben is volt ovu, két napig pozitiv, utana negativ. Most csinaltam este volt egy itthon, es az előírt 10-15perc helyett mar 3perc alatt pozitiv lett.10. Honapja probalkozunk2015. nov. 20. 19:14
21/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat ma reggel elsobol is csinaltam egyett, es az elejen nem nagyon akart semmi megjelenni aztán kb 4p múlva mar megint ott a nagyon halvány. Annyira halvány hogy fényképezni se tudtam mert homályos képen nem latszik..kezdek egy kicsit aggódni a teszt miatt is, hatha ez egy rossz marka.. Magamhoz térek es kipróbálom ha vizelet helyett vizet rakok ra akkor is mutat e valamit..
2015. nov. 22. 08:31
22/42 A kérdező kommentje:
na hát a vizes teszt full negativat mutatott, ugyhogy reménykedek nagyon. csak a mensi ki ne mossa...
2015. nov. 22. 09:08
23/42 anonim válasza:
Ne aggódj, fog erősödni! :) Még mindig csak 11dpo volt.
24/42 anonim válasza:
Ne aggódj tényleg, napról napra alig változik még láthatóan, kétnaponta duplázódik a hcg. Tudom, hogy nehéz, de egy jobban láthatóig kedd-szerdáig tuti kéne várni, és olyan szépen látható, mutogatni való következő hétvégére lesz! Gratulálok!!!! :)
25/42 A kérdező kommentje:
Vannak gorcseim es feher folyas is..nem olyan sok de van..
2015. nov. 22. 22:49
26/42 anonim válasza:
Na mi ujsag? Erosodott a csikod? :))
27/42 A kérdező kommentje:
Ma nem csinaltam, holnap reggel. A gorcs es feher az normalis lehet?
2015. nov. 23. 07:54
28/42 A kérdező kommentje:
Megis megcsináltam, egyertelmu pozitiv :):):):):)
2015. nov. 23. 11:23
29/42 anonim válasza:
Jaj de jó! :) Szívből gratulálok!
30/42 A kérdező kommentje:
Koszonom szeeepen :) nagy a happy :):):) a gorcsok miatt aggodjak vagy normalis?
2015. nov. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!