Mensimtol előtt 3 nappal negatív teszt? Lehet még baba 40evesen?
28 napos a periodom..14,15,16dik és a 18 ,19dik napon voltunk egyutt..
Tudom várni kell addig míg kimarad..De az első babamnal 5 nappal előbb kimutatta a teszt..
Miért ne lehetne. Türelem.
Viszont ha bírok számolni, akkor még csak 39 vagy, nem? ;)
Lehet meg, a baratnom is negyven es epp babat var. :)
Fel a fejjel!
Am arra figyelj oda, hogy ha igy idozititek az egyuttletet, akkor nehezen fog osszejonni.
Ha 28 napos a cilusod, akkor epp a 14. Nap elott kellene olyan intenzitassal egyutt lennetek, mint ahogyan ti utana voltatok.
Nekem is 28 napos a ciklusom, rendesen mindig kozepidos peteeresem van es a doki mondta, hogy 9-10. naptol figyeljunk pda, hogy legyunk egyutt legalabb ket naponta, de lehet nyugodtan naponta is. Az siman megeshet, hogy a sperma 4-5 napig eletben marad bent es var a petesejtre, de a petesejt nem var. Ha nincs ott sperma, akkor nem termekenyul meg. Peteeres utani egyuttletbol mar tuti nem lesz baba.
Bocsi a reszletes leirasert.
(Nekunk egyebkent ezzel a modszerrel elso honapban megfogant a pici, de sajnos nem sikerult kihordanom. De a modszer mukodik.)
Nekem a mensi kimaradása utáni 5. napon is olyan halvány volt még, hogy a párom csak legyintett, hogy beképzelem.
Aztán a 8. nap felé a képembe ugrott 3 mp alatt a 2 csík. Na, azt is az orra alá nyomtam. Meglepődött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!