Megerősítenétek, hogy két csík van rajta? (Aki unja a tesztes kérdést, ne is nyissa meg! )
Figyelt kérdés
Ez a harmadik tesztem 8 nap alatt,az első negatív volt, a vasárnapi halvány volt nagyon ezen mintha erősebb lenne, úgy izgulok,szerintetek ez elfogadható pozitívnak?
2015. nov. 17. 08:43
11/20 A kérdező kommentje:
Igen,X epilt próbáltam vasárnap az nagyon halvány volt ennél is,ez most Facelle teszt,de pénteken még teljesen negatív volt a teszt
2015. nov. 17. 11:54
12/20 anonim válasza:
Kérdező hát ez egy nagyon halvány 8-nap késésnél.
13/20 A kérdező kommentje:
Értem én,de ha később fogant akkor még nagyon fiatal terhesség,legalábbis úgy gondolom mindenki szervezete más,nekem van egy fiam nála 2 hét késésnél sem volt erősebb csíkom.
2015. nov. 17. 12:23
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Veszek majd még egy tesztet megnézem azzal is,meg kérek időpontot a dokinál, az a biztos.
2015. nov. 17. 12:35
15/20 anonim válasza:
Medi-Lab tesztet ajánlom. vagy bármeiket ami patikában ár-középkategóriában van.
16/20 anonim válasza:
Szerintem pozitív,de vegyél a gyógyszertárba érzékenyebb tesztet.És az jobban kimutatja,mert erősebb.
17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap voltam dokinál kb 5 hetes+6 napos vagyok,ezért volt a teszt halvány,minden oké már dobog a kis szíve is :-D
2015. dec. 3. 19:22
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük ☺
2015. dec. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!