Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hetes terhességnél látszik...

4 hetes terhességnél látszik ha méhen kívüli? UH-n

Figyelt kérdés

Ma voltam UH, és azt mondta a doki, hogy lát petezsákot, és valami lefűződésről beszélt, hogy valami ott a képen fog lefűződni.

Mondta hogy kb 4. hetes terhesség, majd 2 és fél hát múlva kell vissza mennem.

Látta volna ha méhen kívüli?

van 3 szép pozitív, az első halványabb volt, aztán szépen erősödött a másik 2. s már szépe erős 2 csík

2015. nov. 12. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a méh üregében petezsákot lát, akkor jó helyre ágyazódott be. Abban fog majd lakni a baba. :)
2015. nov. 12. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok :)

Ha méhen kívül lenne, mindenképp szólt volna a doki, mert az semmiképp se jó. De mivel ilyenre nem hívta fel a figyelmed, így megnyugodhatsz. Legközelebb látni fogja szívcsőt is :)

Boldog babavárást! :)

2015. nov. 12. 16:50
 3/4 Dark Angel1987 ***** válasza:
Sajnos nem. Ilyenkor nem veszi eszre. Nekem is lattak 4 hetesen ugyanis ilyenkor a mehben is megjelenik egy al petezsak. Sajnos 2 mehenkivulin vagyok tul. 9 hetesen tortent nalam a baj meg...
2015. nov. 13. 05:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Hüvelyi ultrahangon kevésbé látszik, hogy hüvelyen kívül vagy belül van a petezsák, hasi ultrahangon jobban látja, hol van. Ha méhen kívül látta volna, vagy gyanús rá, tuti szól. A tesztek pozitivak akkor is, ha méhen belül vagy kívül van.

A lefűződésnek sincs köze a méhen belüli kívüli helyzethez, inkább a petezsák további fejlődéséhez kapcsolható szerintem.

A lényeg, hogy őrizd meg nyugalmadat, semmi nem utal a fentiekből rosszra, te miért képzelnél ilyesmit?

Két és fél hét múlva többet fogsz tudni, már talán szívhangot is hallhatsz! ;)

2015. nov. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!