Lyukas óvrszernél kevés az esélye a teherbeesésnek? Igaz ez?
Férjemmel tegnap együtt voltunk és aktus után feltűnt, hogy kevés "anyag" van az óvszerben. így átnéztük és kis repedést-lyukat találtunk!
Mekkora esélye van a teherbeesésnek így? Az óvszerek valóban megölik a spermát, vagyis annak egy részét? Mert a dobozra ez van írva!
Eleve 12-es pearl indexű, és ezen ront a lyuk... hát nem tudom, mennyit, de én nem lennék nyugodt.
Ha a következő időszakban nem akarnék gyereket semmiképp, akkor elmennek a 72 órás tablettáért. Ha megkockáztatható, hogy gyerek legyen belőle, mert legfeljebb hamarabb jön, akkor meg nem tudsz csinálni semmit.
Ezt kell most eldönteni szerintem, hogy lehetne-e nálatok ebből gyerek. És ettől függően cselekedni ma-holnap, mert az esély az nagy rá. Kábé, mintha nem használtatok volna óvszert. Az meg ugye akár 20% is lehet, ha a ciklusnsk olyan időszakában történik.
Igen, tudtam valóban. De próbáltak ismerősök meggyőzni, hogy ne féljek!
Jobb lenne, ha ránk bíznák, hogy mikor szeretnénk babát! Annyira erőltetettnek érzem!
Dehogy meséltem el!!! Védekezünk ezt mondtam, és ez egyáltalán nem tetszik nekik!
Arra próbálnak rábeszélni hogy ne féljek a gyerektől, hogy vállaljuk be. Anyagi helyzetünk jó, saját lakás...
De félünk, hogy a sok munka mellett pl az apa keveset lenne velünk. Állandó külföld stb.
Nagy a nyomás rajtunk.de szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!