1 éve mérem a hőmet de ilyen problémát még nem tapasztaltam. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A ciklus első felében mindig 36.3, 36.4 36.5 tüszőrepedés napján 36.3 ezután 36.7, 36.8, 37 a ciklusaim 32-33 naposak.Az ovuláció az a 16.napon szokott lenni. Ma vagyok a 19.napon de a hőm 36.1. Miért alacsonyabb?2015. nov. 16. 08:49
1/7 anonim válasza:
Lehet megfázás lappang benned, csak még nem jött elő látványosan.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmi ilyet.
2015. nov. 16. 08:58
3/7 anonim válasza:
Előfordul, hogy nem minden ciklusban van peteéréd. Illetve csúszhat bármi miatt-stressz, lappangó fertőzés. De egy érték miatt ne ijedj meg, inkább a görbét kell értékelni, összességében nézni a kéréseket.
4/7 anonim válasza:
Peteéres helyett tüszőrepedés. Bocs.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem is szurkâlt úgy a petefészkem mint szokott. Milyen furcsa az élet. 1 év után ez az a hónap amikor tudunk 2 naponta együtt lenni és most nincs ovulációm.El sem hiszem :(
2015. nov. 16. 10:35
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy most később lesz, ez nem jelent semmit. Mikor megfogant a babám 21. napon volt ovum. Már azt hittem hogy nem is lesz abban a hónapban.
7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) hátha nekem is csak késik :(
2015. nov. 16. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!