Ha ma tapasztaltam beágyazódásos vérzést (rózsaszínezést), akkor nagyjából mikor lehetett a megtermékenyülés?
valószínűbb a terhesség?
mekkora divat manapság felismerni a "beágyazódásos vérzést", ami egyébként többnyire nem is jelentkezik. ne haragudj, h ezt mondom, de egyáltalán nem biztos, h terhes vagy...
Beágyazódás a megtermékenyülést követő 7-10. nap között szokott lenni, de vérzést csak a nők 20%-a tapasztal. Az ovulációs, illetve egyéb hormonális jellegű vérzés sokkal gyakoribb. Nem lehet, hogy késői/extra ovud van? Persze okozhatja a beágyazódás is, de az elég ritka.
A spermák maximális élettartama 5-7 nap, tehát nem lehetetlen, hogy előtte sikerült, de én inkább tippelnék az utána történt együttlétre, amennyiben a tényleges ovuláció picit később volt, mint érezted, hiszen a petesejt élettartama csak 12-24 óra.
Végül nem sajnos.
Volt fél nap rózsaszín, egy napig semmi, aztán lassan megjött. Nem igazán értem, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!