Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma tapasztaltam beágyazódás...

Ha ma tapasztaltam beágyazódásos vérzést (rózsaszínezést), akkor nagyjából mikor lehetett a megtermékenyülés?

Figyelt kérdés
A ciklusaim átlag 26-28 naposak, nagyjából félidőben szoktam érezni az ovulációt. Most ovuláció előtt egy héttel tudtunk együtt lenni, meg utána 1,5-2 nappal. Melyikből valószínűbb a terhesség?
2015. okt. 8. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
4-10 nappal előtte.
2015. okt. 8. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:

valószínűbb a terhesség?

mekkora divat manapság felismerni a "beágyazódásos vérzést", ami egyébként többnyire nem is jelentkezik. ne haragudj, h ezt mondom, de egyáltalán nem biztos, h terhes vagy...

2015. okt. 8. 17:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Reggel-délelőtt rózsaszíneztem, azóta nincs semmi. Tudom, hogy ez még nem 100%, csak elgondolkoztam rajta, hogy HA terhesség van, akkor melyikből lehet, és kérdeztem, mert kíváncsi vagyok. Ennyi.
2015. okt. 8. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Beágyazódás a megtermékenyülést követő 7-10. nap között szokott lenni, de vérzést csak a nők 20%-a tapasztal. Az ovulációs, illetve egyéb hormonális jellegű vérzés sokkal gyakoribb. Nem lehet, hogy késői/extra ovud van? Persze okozhatja a beágyazódás is, de az elég ritka.

A spermák maximális élettartama 5-7 nap, tehát nem lehetetlen, hogy előtte sikerült, de én inkább tippelnék az utána történt együttlétre, amennyiben a tényleges ovuláció picit később volt, mint érezted, hiszen a petesejt élettartama csak 12-24 óra.

2015. okt. 8. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Terhesség volt a vérzés oka?
2015. okt. 14. 23:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Végül nem sajnos.

Volt fél nap rózsaszín, egy napig semmi, aztán lassan megjött. Nem igazán értem, de ez van.

2015. okt. 15. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes. Azért kérdeztem hogy terhesség volt-e,mert én pont így vagyok, tegnap kicsi rózsaszín,azóta semmi.
2015. okt. 15. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem ritka, picit kevesebb progeszteron esetén van, hogy így indul be a menzesz. Ha többször előfordul, akkor érdemes 3. és 21. napi hormonsort nézetni, pajzsmirigyértékekkel együtt, valamin terheléses vércukorra elmenni.
2015. okt. 16. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as tökéletes választ adott, bárki, aki hasonlót tapasztal, sokhónapi gyötrelemtől menti meg magát, ha időben utánajár (és nem engedi a dokiját, hogy nyakra-főre gyógyszert írjon fel neki).
2015. okt. 16. 12:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!