Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakorlott tesztelők, ez...

Gyakorlott tesztelők, ez pozitív, vagy negatív?

Figyelt kérdés

Pregnasens nevű gyorsteszttel végeztem reggel egy terhességi tesztet.

3 perc után az eredmény annyira halvány, hogy negatívnak tituláltam, majd kidobtam. Aztán csak nem hagyott nyugodni és 17-18 perc után (15 percen belül jó az eredmény) csak kikukáztam és van rajta egy határozott kontúrú, nagyon halvány második csík. A papír azt írja, hogy 15 perc után előfordulhat egy T jel. Mi az a T jel? Egy függőleges és egy vízszintes vonal, mint egy T betű, vagy egy függőleges, mintha T(erhes) lenne az ember?

Tudom, ne nézegessem idő után, de már megtörtént és nem hagy nyugodni.

Van tapasztalatotok ezzel a teszttel? Jellemző az álpozitív eredmény? Ráadásul elég korán teszteltem. DPO 10. napon. A tesztre az van írva, hogy megtermékenyülés után, akár 7-10 nappal használható.

2015. nov. 16. 07:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez volt a reggeli olcso teszt:

[link]

A foto akkor keszult, amikor kb mar fel ora eltelt, itt is halvany, de frissen kb meg a ferjem sem latta.

Ez pedig a delutani clearblu ugyanazon a napon frissen:

[link]

Ez is erosebb lett ahogy szaradt, de ennek mar hittem "frissen" is.

2015. nov. 16. 09:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, azért a Clearblue határozottan jobban néz ki.

Sajna nem kaptam a gyógyszertárban, ezért Amazont vettem, de engem még nem csapott be. Soha nem mutatott pozitívat amikor nem voltam terhes és a kisfiamnál meg nemvárt előtt két nappal szép pozi volt. Csak nem olcsó teszt. Vettem kettőt, egyik reggel lesz elhasználva, ha az sem egyértelmű, akkor a másikat még következő reggel ellövöm, feltéve, hogy addig nem jön meg.

Majd megírom, hogy mi lett az eredmény.

2015. nov. 16. 10:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Természetesen nem bírtam ki, ezért most teszteltem Amazonnal. Órák óta nem pisiltem, elég koncentrált volt a vizelet. Nagyon gyenge, de látszik a második csík. Természetes fénynél 5 perc után néztem. Az volt a papíron, hogy akkor kell leolvasni az eredményt.

Most már ki merem jelenteni, hogy valami elindult. Holnap megyek orvoshoz, mert előzőleg kellett progi pótlás, gondolom most is fontos lesz.

2015. nov. 16. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Orulok! Ha lathato, akkor ez tuti pozitiv, mert ket kulonbozo teszten nem lesz szerintem ket halvany vonal sem ok nelkul. :)
2015. nov. 16. 17:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon nem kell keresni a vonalat, egyértlemű, csak halvány még.

Madarat lehetne velem fogatni.

2015. nov. 16. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulalok :))
2015. nov. 16. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :))))))
2015. nov. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!