Esti 25-ös ovu teszt pozitiv,10-es negativ?
Figyelt kérdés
Ez hogy lehet? Sok ovus kérdés van most,látom. Este csináltam egy peteérés tesztet,az pozitív lett. 25 -ös volt. A 10-es érzékenységű one step-es negatív lett rá 1 órára... kiváncsiságból csináltam reggel is. A 25-ös ma reggel is pozitív, a 10-es negatívabb mint este. Nem tudom,akkor most volt ovum tegnap/ma?2015. nov. 14. 13:46
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy este kell csinálni az ovutesztet.Szerintem a reggelit ne vedd figyelembe.
3/3 A kérdező kommentje:
En ezt ertem. Csak hogy az esti is olyan,meg mindig amugy... hogy 2 tesztet csinalok es az egyik (10-es) negativ a 25-os pozitiv. Mindketto este keszul :/
2015. nov. 16. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!