Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyre erősödő pozitív teszt...

Egyre erősödő pozitív teszt és enyhe vérzés, lehet itt még baba?

Figyelt kérdés
október 14 volt meg utoljára. november 15. re nem várom. (mára) november 11. én belém hasított az érzés most sikerült. vettem egy tesztet november 12.én megcsináltam és nagyon halvány + lett, szinte csak én láttam. 13. án erősebb +, de még nem egyértelmű. '4. én elkezdtem kicsit vérezni ( csak pisilésnél rózsaszínes folyás a papíron).ez azóta is jelentkezik. ma reggel csináltam megint tesztet ezen már egyértelműen látom a 2. csíkot, de még ezt is halványnak mondanám. (ezen a bárom is látja minden erőlködés nélkül) szerintetek menjek orvoshoz a vérzéssel, vagy várjak még vele? Vetélés kezdete lehet? tapasztaltak írjatok kérlek! köszönöm

2015. nov. 15. 11:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat és a szorításokat, nagyon bízom hogy rendben lesz minden már volt 2 vetélésem.
2015. nov. 15. 21:16
 12/15 mandiga ***** válasza:

Ha már volt két vetélésed, akkor be sem mehetnél dolgozni, mivel veszélyeztetett terhesnek számítasz. Nem jó, ha vérzel. Szabadság, vagy valami? Nem tudom kint hogy mennek a dolgok. Én mindenesetre nagyon szorítok.

És persze várom a fotókat, remélem holnap reggel már erősebb lesz. Vigyázz magadra nagyon.

2015. nov. 15. 21:20
 13/15 mandiga ***** válasza:
Mi történt veled?
2015. nov. 16. 22:04
 14/15 A kérdező kommentje:
SSziasztok sajnos egyik este iszonyatos görcsökkel elkezdtem ömleni! Voltam megint dokinál, azt mondta ha volt is valami most már kiürül! no komment az itteni orvoslásra! köszönöm mindenkinek aki szorított!
2015. nov. 21. 16:20
 15/15 mandiga ***** válasza:
Nagyon sajnálom. :(
2015. nov. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!