Pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Lehet a tesztem pozitív, ha igazából ciszta van a háttérben és nem baba?2015. nov. 14. 18:14
2/17 A kérdező kommentje:
Pozitív lett, de úgy érzem, hogy ciszta, nem baba :(
jobb oldalon fáj néha :(
2015. nov. 14. 18:20
3/17 anonim válasza:
nehéz megmondani miért fájhat.
HA baba, akkor azért fájhat ott, mert ott volt peteérésed és most ott termelődik a sárgatest.
Dokihoz terveztél vele menni?
4/17 anonim válasza:
A cisztánál nem halvány pozi szokott lenni?
5/17 A kérdező kommentje:
Igen, már van is időpont, de nehéz kivárni.
Több tesztet nem merek csinálni :(
Véleményekre vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán fájhat a hasam alja, ha baba van a dologban?
Hülyén hangzik, bocsi. :(
2015. nov. 14. 18:28
6/17 anonim válasza:
Fajhat a babatol is tagul a mehed,jol irta az egyik valaszolo azert is fajhat a petefeszek hogy onnet szabadult ki a pete es a sargatest miatt dolgozik.Szerintem meg epp ezert ismetelj tesztet hatha erosodik a csikod.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :):)
2015. nov. 14. 18:44
8/17 anonim válasza:
Majd ird meg mi lett :) Kivanom a legjobbakat neked! (6os voltam)
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi, írni fogok jövőhéten, majd figyeljétek :P
2015. nov. 14. 19:07
10/17 anonim válasza:
Nekem is fájt a petefészkem amikor teherbe estem és azt mondta a doki, amit már itt is írtak, hogy abból a petefészekből származott a pete, ami megtermékenyült. Ráadásul az alhasi görcsök teljesen normálisak és általánosak kora terhességben, szóval ez alapján én még nem gondolnék rosszra. Persze nem írtad, hogy van-e valami, ami fokozza a lehetőségét a cisztának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!