Baba vagy mensi? Égő forró has és derék fajdalom
Figyelt kérdés
28 napos a ciklusom..
A 14,15,16 ,18 és a 19dik napon voltunk egyutt a parommal..
Még van egy hetem a nem vártig,de az elmúlt napokban iszonyú has görcseim vannak.a derekam is nagyon faj..mellfajdalmam minimalis..sosem szokott fájni a hasam menses elott egy hettel max előtte 2-3nappal.furacsa meleg a derekam és aegyiranyban a derekamnnal.
Remélem babám lesz a második lenne...
Mit gondoltok?
2015. nov. 12. 22:23
1/5 A kérdező kommentje:
Krémes valadek..Nem suru...utalhat me sire is igaz?
2015. nov. 12. 22:25
2/5 A kérdező kommentje:
Mensire
2015. nov. 12. 22:25
3/5 mandiga válasza:
A váladék utalhat mensire is, meg babára is. Még korai bármit is mondani, egy heted van még, az sok idő. Nekem is fehér nem sűrű a váladékom és 6-án kellett volna megjönnie, de még sehol nincs, és sajnos nem baba miatt. Az ovudban biztos vagy? Vezetek görbét, de én már abban is kételkedem. Mindenesetre szorítok. Vegyél érzékeny tesztet, hátha.
4/5 A kérdező kommentje:
Félek tesztelni meg..Az első babánál éreztem mensimig előtt 5 nappal pozitívat teszteltem. .Nem vezetek gorbet..A mensimig pontos 28 napos max 30
2015. nov. 12. 22:41
5/5 mandiga válasza:
Hányadik ciklusnapodon vagy? Ha tesztelsz akkor legalább megtudod mire számíts. Ha pozi, akkor meg örülhetsz. Elhiszem, hogy félsz. Én minden nap félek már tesztelni, de tesztelek mert megöl a kiváncsiság. De elörébb nem jutok, csak az ovutesztem pozitív, meg a facellén van valami, de lehet csak szellemcsík. Drukkolok neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!