Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy mensi? Égő forró...

Baba vagy mensi? Égő forró has és derék fajdalom

Figyelt kérdés

28 napos a ciklusom..

A 14,15,16 ,18 és a 19dik napon voltunk egyutt a parommal..

Még van egy hetem a nem vártig,de az elmúlt napokban iszonyú has görcseim vannak.a derekam is nagyon faj..mellfajdalmam minimalis..sosem szokott fájni a hasam menses elott egy hettel max előtte 2-3nappal.furacsa meleg a derekam és aegyiranyban a derekamnnal.

Remélem babám lesz a második lenne...

Mit gondoltok?

2015. nov. 12. 22:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Krémes valadek..Nem suru...utalhat me sire is igaz?
2015. nov. 12. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Mensire
2015. nov. 12. 22:25
 3/5 mandiga ***** válasza:
A váladék utalhat mensire is, meg babára is. Még korai bármit is mondani, egy heted van még, az sok idő. Nekem is fehér nem sűrű a váladékom és 6-án kellett volna megjönnie, de még sehol nincs, és sajnos nem baba miatt. Az ovudban biztos vagy? Vezetek görbét, de én már abban is kételkedem. Mindenesetre szorítok. Vegyél érzékeny tesztet, hátha.
2015. nov. 12. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Félek tesztelni meg..Az első babánál éreztem mensimig előtt 5 nappal pozitívat teszteltem. .Nem vezetek gorbet..A mensimig pontos 28 napos max 30
2015. nov. 12. 22:41
 5/5 mandiga ***** válasza:
Hányadik ciklusnapodon vagy? Ha tesztelsz akkor legalább megtudod mire számíts. Ha pozi, akkor meg örülhetsz. Elhiszem, hogy félsz. Én minden nap félek már tesztelni, de tesztelek mert megöl a kiváncsiság. De elörébb nem jutok, csak az ovutesztem pozitív, meg a facellén van valami, de lehet csak szellemcsík. Drukkolok neked. :)
2015. nov. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!