Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhe alhasi szúrkálás,...

Enyhe alhasi szúrkálás, derék-vese körüli fájdalom és barnázás lehet szerintetek baba?

Figyelt kérdés

Még nagyon korai bármit is mondani tudom, de akkor is ezeket tapasztalom magamon. Az aktus kb 1 hete történt pont ovuláció körüli napokon. Tehát a beágyazódás folyamata pont most lehet...

Igazából ez a barnázás zavar engem, mert ilyen soha nem volt és ha nem baba, akkor félek, hogy valami bajom van.

Szeretnénk nagyon babát és olyan lassan telnek a napok...tudom, hogy nem szabad minden tünetet felfogni és azt hinni, hogy sikerült, de mégis bennem van az izgalom.

Vagy korai még bármire is gondolni?

2014. máj. 18. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
egy cipőben járunk :) csak én ovu után a 10. napon vagyok ma. 8.9. nap barnázással telt el. hasszurka stb..bár a derékfájás mára abba maradt. én azt hittem megjött tettem is be betétet aztán mára elmúlt :D szerintem reménykedhetünk ;)
2014. máj. 18. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy ez jelent már valamit! :) Bízzunk a legjobbakban! Szorítok Kedves Válaszoló!
2014. máj. 18. 16:58
 3/3 2011314 válasza:
Nekem is volt barnázásom a ciklusom 14 napján.Szurkált a hasam,szédelgek a mai napig is.Olyan érzésem van máig mintha meg akarna jonni,pedig csak szep 9-én kellene neki. 9-12-14 ciklusnapokon voltunk egyutt.Melleim is érzékenyek már 2 napja.Igaz hogy ezt szoktam érezni menzi elott mindig.Már nagyon szeretnénk babát.Remélem hogy most ossze jott.
2015. szept. 4. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!