Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen létezik? (Teszt)

Ilyen létezik? (Teszt)

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de nem könnyű, mert PCOS vagyok. Október elején késett, csináltam 3 tesztet (a kimaradás után első és második héten). Mind a három érzékeny teszt volt, már az első késés napján elvileg pontos eredményt add. Mindegyik negatív volt. Aztán vártam, de nem jött meg. Ma csináltam még egy teszet, mert megyek orvoshoz és tudom, hogy az első kérdése, hogy mikor csináltam tesztet. Pozitív lett. Totál nem értem.. Holnap csinálok még egy teszet reggel (kell vennem), de teljesen zavart vagyok. Járt már így valaki?

2015. nov. 12. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hogy a hcg lassan jelenik meg a vizeletben, ez esetben akár 8 hetes terhes is lehetsz :) De az is lehet hogy közben vmikor volt egy extra peteérésed.
2015. nov. 12. 19:31
 2/9 A kérdező kommentje:
De jó lenne :)
2015. nov. 12. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Tuti babás vagy! Gratulálok!

Gyere ám az új teszttel

2015. nov. 12. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Én. A harmadik hónapig negatív volt a tesztem mindhárom terhességnél.

Nekem nem megy át a hcg a vizeletbe

2015. nov. 12. 23:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást :) Munka előtt bemegyek a gyógyszertárba és veszek egy újabb tesztet :)
2015. nov. 13. 06:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Tuti baba :) drukk-drukk!!! ❤
2015. nov. 13. 09:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) A reggeli teszt is pozitív :):):)
2015. nov. 13. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Gratulalok :)))
2015. nov. 13. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. nov. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!