Pénteken csináltam egy negatív tesztet ami erőteljesen negatív volt. Majd vasárnap reggel csináltam de akkor nem volt erőteljes a piros része. A kép az alábbi linken látható.
Ha egyszer negatív, akkor negatív, nincs olyan, hogy gyenge vagy erős. Nem lehet valaki erősen nem terhes vagy kevésbé nem terhes. Hogy a kontrollcsík mennyire színeződik el, az attól is függ, mennyi vizeletet szívott magába a teszt. Teljesen indifferens, hogy ez mennyire erős vagy halvány, az a lényeg, hogy ott van, tehát a teszt helyesen lett használva, a tesztcsíknak viszont nyoma sincs, tehát nem vagy terhes.
2015. nov. 9. 11:46
2/15 anonim válasza:
:)))) Ezek szerint letezik.Miert baj ez?
2015. nov. 9. 11:47
3/15 anonim válasza:
Nem, a kontrollcsík erősségének nincs szerepe.
2015. nov. 9. 11:47
4/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
Remélem,hogy tényleg nem...
2015. nov. 9. 11:49
5/15 anonim válasza:
Ha ennyire gyenge a kontrollcsík, inkább használj másmilyet.
Én pl Medi.lab tesztel teljesen meg vagyok elégedve.
Kérdés: mikorra nem várod?
2015. nov. 9. 11:53
6/15 A kérdező kommentje:
14.-én kellene megjönnie és okt 27.-én voltam együtt a párommal de kiszakadt az óvszer amit mondhatni időben vettünk észre. szóval nem ment el bennem de az előváladéktól félek. 20 éves vagyok...
Szerdán kezdett a hasam alja fájdogálni, szúró, nyomó érzés volt majd 2 napig enyhén barnás vérzésem is volt. a hasam az mai napi fáj, de inkább kellemetlen érzés minthogy fájás lenne. szombaton arra keltem h hidegrázott és reszketett a testem de ezt már napközbe is tapasztaltam mivel egésznap ezen kattogok, hogy ne h terhes legyek..
2015. nov. 9. 12:01
7/15 A kérdező kommentje:
ovum 31.én volt
2015. nov. 9. 12:01
8/15 A kérdező kommentje:
X-epil tesztet használtam, de pénteken a digitális clearbluet is az negatív lett ahogy az akkori xepil is. a vasárnapi is xepil volt.
2015. nov. 9. 12:02
9/15 Vilcsianyuja válasza:
Ha netán pont olyan peches vagy, hogy így teherbe estel/estél, még kicsi a valószínűsége, hogy kimutassa bármiféle teszt. Teljesen feleslegesen költöd a pénzt tesztekre, azzal nem leszel beljebb. Várd ki, hogy megjön-e szombaton. Ha nem jön meg, akkor már érdemes lesz tesztelned, addig meg látod, teljesen feleslegesen ilyen hülyeségeken kattogsz, hogy erős meg gyenge negatív. Légyszi bírd ki valahogy ezt a hetet. Azzal semmivel se leszel előbbre, ha netán 2-3 nappal előre tudod, ha teherbe estél véletlenül, ha meg végig negatív a teszt, úgyis csak akkor fogod elhinni, hogy nem vagy terhes, ha megjön.
2015. nov. 9. 12:08
10/15 anonim válasza:
13-már megmutatja a teszt hogy mi a szitu. akkor már minden valamirevaló teszt 100%-os eredményt hoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!